A renunțat Flick la prieteni pentru relație? „Eram văzut ca eternul burlac, petrecăreț. Eram petrecărețul suprem. Mulți prieteni la început s-au bucurat, pe urmă n-au înțeles.”

A renunțat Flick la prieteni pentru relație? „Eram văzut ca eternul burlac, petrecăreț. Eram petrecărețul suprem. Mulți prieteni la început s-au bucurat, pe urmă n-au înțeles.”
A renunțat Flick la prieteni pentru relație? „Eram văzut ca eternul burlac, petrecăreț. Eram petrecărețul suprem. Mulți prieteni la început s-au bucurat, pe urmă n-au înțeles.”

Domnul Rimă a vorbit despre povestea de iubire pe care o trăiește alături de Denisa Filcea.

Flick este unul dintre cei mai apreciați scriitori de la noi din țară, care a devenit cunoscut pentru rimele sale. Cu toate acestea, în ultimii ani, viața lui s-a schimbat, devenind bărbat așezat la casa lui, cu familie și o relație frumoasă alături de mama fetiței sale, Denisa Filcea.

Flick a renunțat la prietenii pentru a-și întemeia o familie

Citește și: „Au apărut niște minusuri în alte părți. Oamenii s-au grăbit să dea vina pe Denisa.” De ce a ales Flick să petreacă majoritatea timpului cu soția lui

A renunțat Flick la prieteni pentru relație?
Flick alături de soția și fiica sa [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: De ce s-a rupt prietenia dintre Flick și Mihai Bendeac? “Am luat-o pe drumul ăsta cu Denisa și am hotărât să facem nebunia asta.”

Invitat în cadrul podcastului moderat de Bursucu, Flick a vorbit deschis despre prieteniile la care a fost nevoit să renunțe de dragul familiei și cum s-a schimbat viața lui din momentul în care a întâlnit-o pe Denisa.

Citește și: Conflictul dintre Rebecca și Criss ia amploare! „Îmi zici tu mie așa ceva?!”. Andreea Mantea ia o decizie drastică! Aflați ce se întâmplă în episodul de vineri, 27 septembrie, de la 10:00 și 16:30, în „Casa iubirii”, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: "Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de ce spune biserica". Experiența tulburătoare a unei avocate care a trecut prin moarte clinică- stirilekanald.ro

Poate că într-adevăr, dacă nu era, atenție, nu Denisa, relația de așa natură. Atenție, aici este o chestie foarte importantă referitoare și al prieteni și la job. În toate anturajele în care am ieșit și am ieșit mulți ani, că nu m-am căsătorit la 20, eram văzut ca eternul burlac, petrecăreț. Ăla eram eu. Ai mei își luaseră gândul, nici nu mă mai întrebau de relație, căsătorie.

Eram petrecărețul suprem. Munceam câteva ore, scriam, lucram, mergeam la radio, prezentam evenimente, scriam melodii și în rest mă distram, plecam prin țară la evenimente. Ulterior, descoperind-o pe Denisa și relația cu ea, am descoperit și niște lucruri despre care eu nu știam că îmi lipseau, dar m-am bucurat că le-am descoperit. Am simțit cât de tare e să fii iubit, să ai pe cineva care să doarmă cu tine, o relație care nu este pasageră sau ascunsă, să ai o iubită din toate punctele de vedere.
Lucrul ăsta m-a prins așa, mi s-au aprins călcâiele și nu mai conta nimic, aș fi stat doar cu ea. Într-adevăr, eu am întâlnit asta după 30 de ani. Cum ziua are tot 24 de ore, nu puteam ca jumătate de zi să stau cu Denisa și jumătate cu prietenii și să trăiesc din fondul de rulment. Atunci am prioritizat niște lucruri. Înainte vara, când luam vacanță de la radio, plecam cu prietenii în vacanțe.
Acum, am cunoscut-o pe Denisa și am plecat cu ea o lună în vacanță. Am ratat multe evenimente de gașcă, dar mi-am asumat. Mulți prieteni la început s-au bucurat, pe urmă n-au înțeles. Eu m-am schimbat, dar ei nu. Sunt tot ăia de atunci. Dacă atunci nu aveau copii, nu au nici acum. Dacă la vremea aia nu erau căsătoriți, nici acum nu sunt.”
, a spus Flick.

A renunțat Flick la prieteni pentru relație?
Flick alături de soția și fiica sa [Sursa foto: Instagram]
   



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

VIDEO Ileana Sterp, dezvăluiri despre viața de familie! Cine o ajută pe tânără în creșterea copiilor: „Mama nici nu are atâta răbdare cu copiii. Ea e pe iute, toată ziua să facă treabă.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Finalul trilogiei „Moromeții” debutează cu fast la Teatrul Național București pe 13 noiembrie

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

De ce s-au despărțit, de fapt, Patrick și Nona! Ce i-a făcut să-și spună „adio”: „De acolo a început...”

"A dat o supărare mare și jale peste noi" Bunica lui Florin, tânărul de nici 25 de ani mort printre străini, în urma unui accident stupid, își urlă durerea


Cookies