De ce s-a rupt prietenia dintre Flick și Mihai Bendeac? “Am luat-o pe drumul ăsta cu Denisa și am hotărât să facem nebunia asta.”

De ce s-a rupt prietenia dintre Flick și Mihai Bendeac? “Am luat-o pe drumul ăsta cu Denisa și am hotărât să facem nebunia asta.”
De ce s-a rupt prietenia dintre Flick și Mihai Bendeac? “Am luat-o pe drumul ăsta cu Denisa și am hotărât să facem nebunia asta.”

Flick Domnul Rimă, pe numele său real Sebastian Andrei Filcea, este cunoscut în România ca un artist și entertainer care și-a construit faima datorită talentului său special de a improviza rime și versuri pe loc.

În cel mai recent podcast al lui Bursucu, Flick a dezvăluit cum s-a produs ruptura de Mihai Bendeac.

Cum a renunțat Flick la radio

Citește și: A renunțat Flick la prieteni pentru relație? „Eram văzut ca eternul burlac, petrecăreț. Eram petrecărețul suprem. Mulți prieteni la început s-au bucurat, pe urmă n-au înțeles.”

Citește și: „Au apărut niște minusuri în alte părți. Oamenii s-au grăbit să dea vina pe Denisa.” De ce a ales Flick să petreacă majoritatea timpului cu soția lui

Cum a cerut-o de soție pe Denisa

"Flick:  Eu, în afară de faptul că, da, am plecat de la radio, nu m-a dat nimeni afară. Am ales să plec eu, în afară de asta, eu n-am întrupt relații de prietenie.

Eu sunt ăla care am fost blocat de anumiți prieteni. Telefonul meu e deschis. Dacă mă sună cineva acum, eu răspund.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Bursucu: Și vreau să o luăm ușor pentru că este un subiect care ar trebui lămurit în ceea te privește. Cum s-a rupt sau dacă s-a rupt cu adevărat relația ta cu Mihai Bendeac? Ai greșit cumva? A greșit cumva?

Flick:  Aș fi absurd să zic că după reperele unei prietenii, și acum nu vorbesc doar de Mihai, vorbesc de toate relațiile pe care le avut, după reperele pe care le aveam până atunci, da, poate...

Bursucu: Voi ați muncit împreună? Aţi construit lucruri împreună erați tot timpul împreună, părea că sunteți efectivi că vă completați unul pe celălalt. Eu am foarte mare încredere în tine, din punct de vedere profesional, şi aşa cum eu mă las pe mâna ta la emisiune şi oamenii trebuie să ştie că eu da, merg, orbește cu tine.

In general, în proporție de 85-90%, preiau și dau mai departe pentru că am încredere în tine. Voi doi în schimb, aveați mai mult decât atât. Voi erați prieteni, mâncați împreună, trăiați împreună, beați împreună, lucrați împreună totul era împreună. Și dintr-o dată în momentul în care a apărut de Denisa în viața ta... 

Flick: Uite aici am vrut să punctez, că mulți au spus asta.

Eu nu cred... Deși la prima mână așa pare, ți-ar fi ușor să spui, ea e de vină. Asta spun, nu că a apărut Denisa, că eu mi-am schimbat statutul. Foarte mulți uite, vorbeam și de Popescu, că am fost prieteni atâta timp, am lucrat împreună, eu m-am căsătorit pe ascuns. N-a știut nimeni. Si oarecum ca prieten te simți așa… dar nu mi-a zis, că eu credeam că sunt cel mai bun prieten al lui.
Eu înțeleg asta, dar când eu am luat-o pe drumul ăsta cu Denisa și am hotărât să facem nebunia asta, eu n-am făcut asta pentru, și ea nici atât… că au acuzat-o unii: “Domnule, pentru imagine sau că să-i sucească mințile ăstuia, ca să ajungă ea cineva!” Prostii!”
a spus Flick.

Citește și: Conflictul dintre Rebecca și Criss ia amploare! „Îmi zici tu mie așa ceva?!”. Andreea Mantea ia o decizie drastică! Aflați ce se întâmplă în episodul de vineri, 27 septembrie, de la 10:00 și 16:30, în „Casa iubirii”, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: "Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de ce spune biserica". Experiența tulburătoare a unei avocate care a trecut prin moarte clinică- stirilekanald.ro

Nunta lui Sebastian cu Denisa Hodișan a fost un eveniment elegant.  Cei doi și-au unit destinele într-o ceremonie fastuoasă, care a avut loc în anul 2020, într-un cadru restrâns, dar extrem de rafinat, în Grecia.

“Eu am pus poză cu ea de pe plajă de la nuntă, pe 29 august 2020. Dacă voiam imagine puneam că am cerut-o de soție. Noi ne-am ferit povestea cât am putut de mult, nu am făcut un show din asta. Denisa a anunțat că nu se mai putea în luna a șaptea că noi o să avem un bebe. Când altele flutură testul de sarcină în luna a doua. Ea a născut în iunie și a anunțat în aprilie, când nu mai puteai să stai cu hanoracul, că deja era cald, adică departe de noi de a face valuri cu povestea noastră. Ne-am trăit-o Așa cum am știut noi mai bine. Pe Denisa, am cerut-o în căsătorie în 21 august în Istanbul, în pandemie și o săptămână după weekendul următor ne-am căsătorit. Dar când ne-am întors din Istanbul, i-am pus inelul pe mână și a zis că nu mai scoate niciodată și nici nu l-a scos.  Când s-a dus acasă la ei, s-a dus cu mânuși chirurgicale. Mama ei ii zice: “Măi, dar ești acasă, scoate mâna!” “Nu, e pandemie, am pus mâna pe bară, avion.” Deci nici mama ei n-a știut. Și n-am spus la nimeni. Deci n-am spus la nimeni că noi ne căsătorim. Singurul care a știut, deci noi am aterizat cu peripeții în Grecia, trebuia aterizăm în 28 august. Și ne-am căsătorit în 29, din cauza că n-aveam QR-coduri și nu știu ce trebuia să completăm ca să zburăm în pandemie. Am zburat pe 29, era să nu mai ajungem, dar am ajuns. Și Daniel Buzdugan știa că ne vedem, nu știa că ne căsătorim. Și în dimineața aia i-am zis: “I-ați ceva frumos pe tine că o să fii naș!” N-aveam nevoie de naș, aveam nevoie de martor.” a precizat Flick in cadrul podcastului.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

„Măslinele se mănâncă foarte simplu cu ajutorul furculiței!” Denisa Filcea, lecție de bune maniere în mediul online! Cum se mănâncă, de fapt, o măslină

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Finalul trilogiei „Moromeții” debutează cu fast la Teatrul Național București pe 13 noiembrie

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

De ce s-au despărțit, de fapt, Patrick și Nona! Ce i-a făcut să-și spună „adio”: „De acolo a început...”

"A dat o supărare mare și jale peste noi" Bunica lui Florin, tânărul de nici 25 de ani mort printre străini, în urma unui accident stupid, își urlă durerea


Cookies