A slăbit 18 kilograme cu APĂ caldă. Dieta garantată de o farmacistă japoneză

A slăbit 18 kilograme cu APĂ caldă. Dieta garantată de o farmacistă japoneză
A slăbit 18 kilograme cu APĂ caldă. Dieta garantată de o farmacistă japoneză

Dieta cu apa calda. Această dietă a fost creată de farmacista Sumiko Watanabe, din Osaka, pentru soţul ei, Hitoshi Watanabe, generând isterie în rândul utilizatorilor unei reţele de socializare din Japonia.

Dieta presupune să mănânci o banană la micul dejun şi să bei apă călduţă pe tot parcursul zilei. Rezultatele încep să se vadă după primele două săptămâni.

Ai voie să mănânci mai mult de o banană la micul dejun, însă nu abuza! Dacă nu poţi consuma banane din diverse motive, poţi opta pentru oricare alt fruct.

Dacă simţi că nu te-ai săturat, aşteaptă 15 minute, după care poţi mânca orice doreşti, dar alege porţii mici!

Prânzul şi cina le poţi lua aşa cum faci de obicei. Încearcă să eviţi, totuşi, să iei cina după ora 18.00 şi să consumi alimente prăjite pe cât posibil.

La capitolul băuturi, ai voie să bei doar apă călduţă, cu înghiţituri mici.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

DIETA cea mai SIMPLĂ. Pierzi 12 KILOGRAME în doar trei SĂPTĂMÂNI

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies