A slăbit 60 de kilograme în 9 luni, apoi a divorţat. "Mi-am dat seama că imi hrăneam excesiv familia"

A slăbit 60 de kilograme în 9 luni, apoi a divorţat.
A slăbit 60 de kilograme în 9 luni, apoi a divorţat. "Mi-am dat seama că imi hrăneam excesiv familia"

Karlye Thurlow (36 de ani) ajunsese să bea patru litri de Cola pe zi. După ce a slăbit 60 de kilograme în 9 luni, a decis să divorţeze, iar viaţa ei s-a schimbat total.

O femeie din Australia şi-a schimbat complet viaţa când a luat decizia de a slăbi.

Şi nu oricum, ci radical. În nouă luni, ea a dat jos 60 de kilograme, iar stilul ei de viaţă i-a schimbat nu doar aspectul, ci şi modul în care se percepea. De atunci, nimic nu mai e ca înainte. La 36 de ani, cu doi copii pe care îi creşte singură după ce a divorţat, are mai multă încredere în ea şi este mai relaxată.

Karlye Thurlow, din Lismore, un oraş situat în regiunea New South Wales, din nord-estul Australiei, a primit sute de solicitări de prietenie pe Facebook şi peste 120 de mesaje de la "domni" care vor să se întâlnească cu ea după ce povestea sa despre cum a slăbit a fost publicată de ediţia locală a cotidianului Daily Mail.

"Mulţi bărbaţi m-au invitat la cină, iar un fotbalist profesionist mi-a zis că vrea să zbor la Melbourne ca să ne întâlnim", a declarat ea.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Karlye are însă un mesaj clar pentru cei care o curtează pe Facebook: "Sunt foarte flatată, dar trebuie să recunosc că nu am răspuns la niciun mesaj şi nici nu am de gând să o fac."

Frumoasa blondă s-a despărţit de soţul său după ce şi-a îndeplinit obiectivul de a slăbi 60 de kilograme.

A făcut acest pas pentru că a simţit că nu-l mai iubea şi nu mai era fericită: "Am realizat că nu mai eram îndrăgostită de soţul meu şi a trebuit să fac această schimbare dacă doream să fiu fericită.
Am făcut mereu totul pentru altcineva şi mi-am pus soţul pe primul loc, dar nu mai puteam să fac asta."

Citeste si: Vrei sa scapi de kilogramele in plus? 5 retete de sucuri naturale care te ajuta sa slabesti

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

MESAJ RUNE pe ZODII săptămâna 14-20 IANUARIE 2019. Etalarea RUNELOR şi un mesaj important la orizont !

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies