„A trebuit să alergăm la camera de gardă” Simona Gherghe, de urgență cu fiul său la spital! Ce s-a întâmplat cu micuțul?

„A trebuit să alergăm la camera de gardă” Simona Gherghe, de urgență cu fiul său la spital! Ce s-a întâmplat cu micuțul?
„A trebuit să alergăm la camera de gardă” Simona Gherghe, de urgență cu fiul său la spital! Ce s-a întâmplat cu micuțul?

Simona Gherghe este îngrijorată pentru starea de sănătate a fiului său. Prezentatoarea a fugit cu el la spital.

Simona Gherghe este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România. Prezentatoarea TV reușește să se împartă între viața de familie cu doi copii și cariera în televiziune. Deși pentru o perioadă a luat o pauză de la televiziune pentru a se putea ocupa de creșterea și educația celor doi copii ai săi, Ana și Vlad, acum Simona Gherghe a revenit în forță pe micile ecrane. Mai mult decât atât, pe lângă aparițiile sale televizate, vedeta păstrează legătura cu fanii și în mediul online, acolo unde postează adesea imagini cu activitățile sale din viața de zi cu zi sau

cu cei doi copii ai săi. Deși de cele mai multe ori blondina împărtășește cu fanii momentele fericite din viața ei, de data aceasta, Simona Gherghe i-a pus la curent pe urmăritorii săi din mediul online în legătură cu o problemă de sănătate a fiului său.

Simona Gherghe a ajuns cu fiul său la spital

Citește și: „Nu puteam, nu era genul meu.” Mara Bănică a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Simona Gherghe și Mirela Vaida

Simona Gherghe, de urgență cu fiul său la spital!
Simona Gherghe, de urgență cu fiul său la spital![Sursa foto: wowbiz]

Recent, Simona Gherghe a postat o fotografie în mediul online prin intermediul căreia le-a dezvăluit fanilor că a fost nevoită să fugă cu fiul său la spital din cauza unei reacții alergice pe care micuțul a făcut-o. Din fericire, starea lui Vlad este una bună.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 „Unele zile mai sunt și așa... Vlad a făcut o reacție alergică urâtă și a trebuit să alergăm la camera de gardă. E bine acum!”, a scris Simona Gherghe, în dreptul unei imagini în care apare alături de fiul ei la spital.

Fiul Simonei Gherghe a împlinit recent 4 ani

Citește și: Simona Gherghe și soțul ei au parte de o zi importantă. Ce eveniment a avut loc cu zece ani în urmă

Fiul Simonei Gherghe a împlinit recent 4 ani
Fiul Simonei Gherghe a împlinit recent 4 ani[Sursa foto: Instagram]

Simona Gherghe se poate numi o femeie împlinită. Prezentatoarea TV are o carieră de succes și o familie minunată. Blondina se bucură de cei doi copii ai săi, Ana și Vlad, care cresc mai repede decât s-ar fi așteptat. Zilele acestea, fiul Simonei Gherghe a împlinit frumoasa vârstă de 4 ani, iar prezentatoarea TV a scris un mesaj emoționant pe internet, cu ocazia zilei de naștere a micuțului.

  „La mulți ani, copil solar! De patru ani, ne luminezi viața! Ești tot un suflet! Copil bun, generos, iubitor, curajos! Ești o forță, Vladi! Să ai o viață minunată! Te iubim, puiul nostru!”,    a scris prezentatoarea TV pe Instagram.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„Nu te mai înjosi pentru bani” Gabriela Cristea, pusă la zid de fani. Ce a postat bruneta în mediul online?

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024 - FOTO

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies