„Nu puteam, nu era genul meu.” Mara Bănică a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Simona Gherghe și Mirela Vaida

„Nu puteam, nu era genul meu.” Mara Bănică a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Simona Gherghe și Mirela Vaida
„Nu puteam, nu era genul meu.” Mara Bănică a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Simona Gherghe și Mirela Vaida

Mara Bănică a recunoscut că nu a avut niciodată o relație apropiată cu Simona Gherghe și Mirela Vaida.

Mara Bănică, în vârstă de 47 de ani, este o jurnalistă foarte cunoscută la noi în țară. De-a lungul carierei sale, vedeta a fost invitată la o mulțime de emisiune, unde a ajuns la inimile telespectatorilor prin felul său de a fi, sinceră și carismatică.

Astfel, jurnalista preferă să spună lucrurilor pe nume, chiar dacă de multe ori adevărul este supărător pentru unii. Mai mult decât atât, nu se ferește să-și arate simpatiile și antipatiile față de colegii săi de breaslă.

Invitată în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, vedeta a făcut dezvăluiri atât despre viața sa personală, cât și cea profesională. Curios din fire, moderatorul a descusut-o pe jurnalistă și a întrebat-o despre relația pe care o are cu fostele colege de emisiune, Simona Gherghe și Mirela Vaida.

Ce părere are Mara Bănică despre Simona Gherghe

Citește și: „Cât o să mai pot duce formula asta.” Simona Gherghe a făcut declarații mai puțin așteptate despre copiii săi

Ce părere are Mara Bănică despre Simona Gherghe
Ce părere are Mara Bănică despre Simona Gherghe[Sursa foto: Facebook]

Mara Bănică și Simona Gherghe au lucrat mult timp la același post de televiziune. Cu toate că se vedeau aproape zilnic, cele două femei nu au avut o relație de prietenie. Jurnalista a mărturisit că relația dintre cele două era una strict profesională. Totuși, Mara Bănică și-a arătat admirația față de Simona Gherghe, susținând că este o persoană deșteaptă, care își face meseria foarte bine și cu pasiune.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

  „Măruță: Cum te înțelegeai cu Simona Gherghe?

Mara Bănică: Aveam așa o relație corectă, nu avem o prietenie, dar vorbim și acum. Simona e o tipă în banca ei, o tipă deșteaptă, o tipă citită.

Știe cu televiziunea, chiar știe cu televiziunea.”, a fost dialogul dintre cei doi.

Mara Bănică a declarat că ea și Mirela Vaida nu au nimic în comun

Citește și: „Să îți fie rușine!” Mirela Vaida, momente tensionate la aeroport. Ce a pățit prezentatoarea TV

Mara Bănică a declarat că ea și Mirela Vaida nu au nimic în comun
Mara Bănică a declarat că ea și Mirela Vaida nu au nimic în comun[Sursa foto: Facebook]

În ceea ce o privește pe cealaltă colegă de breaslă, Mirela Vaida, jurnalista nu are foarte multe cuvinte de laudă la adresa ei.

Mai mult decât atât, Mara Bănică a declarat că ea și Mirela Vaida nu au multe lucruri în comun și că nu poate fi vorba de un sentiment de admirație pentru prezentatoare.

Măruță: Ai lucrat și cu Mirela Vaida.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mara Bănică: Puțin.

Măruță: Cu ea cum te înțelegeai?

Mara Bănică: Nu știu, nu vreau, adică nu am căzut într-o admirație așa față de Vaida.

Măruță: Deci te înțelegeai mai bine cu Simona.

Mara Bănică: Profesional da, adică aveam mai multe lucruri în comun, cu Vaida nu am nimic în comun. Nu aveam nimic în comun, din păcate, nu aveam același umor, nu puteam, nu era genul meu”,   a dezvăluit Mara Bănică în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

„M-a învățat dragostea necondiționată.” Andreea Raicu are inima ruptă. Vedeta a pierdut o ființă pe care o iubea foarte mult

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies