„A venit la noi, ne vedem” Oana Roman, declarații despre o posibilă împăcare cu Marius Elisei

„A venit la noi, ne vedem” Oana Roman, declarații despre o posibilă împăcare cu Marius Elisei
„A venit la noi, ne vedem” Oana Roman, declarații despre o posibilă împăcare cu Marius Elisei

Oana Roman a vorbit despre o posibilă împăcare dintre ea și Marius Elisei.

Oana Roman și Marius Elisei au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Vedeta a trăit alături de fostul său soț o poveste de dragoste timp de mulți ani și au împreună o fetiță pe nume Isabela. Din păcate, povestea de dragoste dintre ei doi a avut parte de mai multe momente dificile, iar în cele din urmă, Oana Roman și tatăl fetiței sale au decis de comun acord că ar fi mai bine să se despartă.

Ulterior, a urmat o perioadă dificilă pentru fiica lui Petre Roman, care a trebuit să treacă printr-o despărțire și să aibă în același timp grijă de fiica sa.

După o perioadă în care au discutat și au încercat pe cât posibil să își rezolve problemele, Oana Roman și Marius Elisei se înțeleg din nou bine. Vedeta a vorbit despre o posibilă împăcare dintre ea și tatăl fetiței sale.

Ce spune Oana Roman despre o posibilă împăcare dintre ea și Marius Elisei

Citește și: „Patru cutii cu rochii! Trebuie să dau probabil jumătate dintre el” Oana Roman a slăbit atât de mult încât trebuie să își înnoiască garderoba!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Oana Roman, declarații despre o posibilă împăcare cu Marius Elisei
Oana Roman, declarații despre o posibilă împăcare cu Marius Elisei[Sursa foto: Instagram]

În prezent, Oana Roman și Marius Elisei au o relație bazată pe respect și se înțeleg bine astfel încât să îi asigure fiicei lor iubirea din partea ambilor părinți. Cei doi încearcă din răsputeri să îi ofere fiicei lor timp de calitate petrecut împreună, în familie.

Oana Roman a declarat în cadrul unui interviu că fostul ei partener petrece destul de mult timp în compania ei și a Isabelei.

Deși lucrurile par a se îndrepta într-o direcție pozitivă, vedeta a mărturisit că în momentul de față nu se poate pronunța în privința unei împăcări între ea și Marius Elisei.

Fără ea (n.r căsătorie) lumea nu ar mai fi la fel. Este foarte importantă. Suntem foarte ok (n.r relație cu Marius Elisei), nu vreau neapărat să insist pe subiectul ăsta, practic nu mai sunt foarte multe lucruri de spus.

E ok. Astăzi a venit la noi, a gătit, ne vedem. Nu în momentul ăsta (n.r nu se gândește să se împace cu Marius Elisei). Nu acum, nu știu, vom vedea.", a declarat Oana Roman în cadrul unui interviu.

Oana Roman, declarații despre o posibilă împăcare cu Marius Elisei
Oana Roman, declarații despre o posibilă împăcare cu Marius Elisei[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„EU și TU sărbătorim că am devenit NOI” Gina Pistol, mesaj emoționant pe Instagram, la scurt timp după ce a devenit soția lui Smiley

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies