„A venit una din spate țipând nervoasă.” Ce a pățit Oana Roman într-un mall din Capitală

„A venit una din spate țipând nervoasă.” Ce a pățit Oana Roman într-un mall din Capitală
„A venit una din spate țipând nervoasă.” Ce a pățit Oana Roman într-un mall din Capitală

Oana Roman este destul de active pe rețelele de socializare și de cele mai multe ori allege să le povestească fanilor multe momente din viața ei, atât plăcute, cât și mai puțin plăcute. Recent, aceasta a avut o experiență care i-a lăsat un gust amar.

Oana Roman are foarte multe persoane care o urmăresc și îi sunt alături, deoarece este un om sincer care spune mereu adevărat, dar există și o categorie de persoane care nu o au la suflet.

În urmă cu puțin timp, vedeta a povestit în mediul online că, în timp ce își aștepta rândul la casa de marcat într-un magazin, o persoană pe care o cunoștea a avut o atitudine nepotrivită față de ea.

Oana Roman agresata
Oana Roman agresata in magazin[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „E provocarea de sfârșit de an.” Oana Roman, fără machiaj pe rețelele de socializare

Ce a pățit Oana Roman într-un mall din Capitală

Oana Roman le-a povestit fanilor săi ce a pățit într-un mall din Capitală. Vedeta a fost împinsă, în timp ce se afla la coadă la casa de marcat, iar autoarea era o persoană care o cunoștea, trăgând concluzia că acțiunea a fost făcută intenționat.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Nu era deloc coadă la intrare. Am stat cam 10 minute la coadă la casă. În rest a venit una din spate țipând nervoasă «pardon» și m-a împins de m-a lipit de un raft. M-am uitat să văd cine face așa ceva, căci, fiind în spate, am văzut-o doar după ce m-a împins și, întâmplator, o și cunosc, dar n-am apucat să-i bat obrazul că a plecat repede.

Educația o ai sau nu. Poți să ajungi să ai orice, să fii oricine, să fii cu oricine… Educația n-ai cum să o mai recuperezi. Și nici bunul simț”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Ce a pățit Oana Roman într-un mall din Capitală
Ce a pățit Oana Roman într-un mall din Capitală[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Știu că ați muncit și ați asudat mult pentru gențile alea.” Oana Roman, mesaj dur pentru femeile care își etalează lucrurile materiale

Oana Roman, despre o carieră în politică

În cadrul unui interviu, Oana Roman a povestit care este motivul pentru care nu este potrivită pentru o carieră în politică. Fiica lui Petre Roman nu se regăsește deloc în profilul politicienilor din ziua de astăzi și că, fără îndoială, nu ar fi putut urma exemplul lor.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„S-au gândit alții să-mi propună lucrurile astea, numai că eu întotdeauna am refuzat. Unu, pentru că nu m-am regăsit niciodată prea bine în niciun partid și doi, pentru că eu nu sunt făcută pentru politică, pentru că eu nu știu să tac, nu prea știu să fiu diplomată, mă cam enervez și când faci politică nu prea e bine să fii așa. Deci nu cred că aș avea foarte mare succes, mai ales că în politică în România trebuie să faci foarte multe compromisuri și eu nu sunt decât cu munca.

Pe mine mă interesează doar să fac lucruri și la noi în politică, din păcate, nu prea se fac multe lucruri.... mă rog, nu prea se fac lucruri pentru oameni. Politica înseamnă să te pui în slujba oamenilor și atât. La noi lucrurile nu sunt chiar așa și de asta am evitat întotdeauna” a declarat Oana Roman în cadrul unui interviu.

Citește și: ,,Suferă mult.” Mioara Roman, trece prin momente foarte grele. Care este starea actuală de sănătate



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Sfaturi pentru cum să petreci timp de calitate alături de copil

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies