„E provocarea de sfârșit de an.” Oana Roman, fără machiaj pe rețelele de socializare

 Oana Roman, fără machiaj pe rețelele de socializare
Oana Roman, fără machiaj pe rețelele de socializare

Oana Roman nu se sfiește să apară naturală în fața fanilor ei. Cu toate că are 47 de ani, ea este mândră de felul în care arată, drept urmare, și-a dorit să împărtășească cu toți fanii ei o fotografie și secretele care au ajutat-o să își păstreze tinerețea.

Oana Roman este mândră de tenul ei, iar înainte să se termine anul, vedeta și-a dorit să împărtășească cu fanii ei o fotografie cu tenul ei, de care este foarte mândră.

Citește și: „La nimeni nu e totul roz.” Ce mesaj a transmis Oana Roman, după 10 ani de relație cu Marius Elisei

Oana Roman, fără machiaj pe rețelele de socializare

La vârsta de 47 de ani, Oana Roman are un ten fără riduri și imperfecțiuni, iar după ce a fost acuzată că folosește filtre pentru a-și ascunde defectele, aceasta a demonstrat că nu îi este teamă să se afișeze pe rețelele de socializare.

Oana Roman a vrut să demonstreze tuturor că nu are nimic de ascuns, iar recent, a postat o fotografie în care apare fără machiaj.

Fiica lui Petre Roman a menționat că acest rezultat trebuie întreținut cu ajutorul unor tratamente speciale și cu ajutorul unei rutine corespunzătoare.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„E provocarea de sfârșit de an. Aproape 47 de ani. Fără filtre, fără machiaj! Asta sunt. Tenul meu e așa datorita unei bune moșteniri genetice dar și pentru ca folosesc creme bune si fac tratamente cosmetice de top, practic cele mai bune din lume și pe care vi le recomand”, a

scris Oana Roman pe Instagram.

 Oana Roman, fără machiaj pe rețelele de socializare
Oana Roman, fără machiaj pe rețelele de socializare[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Știu că ați muncit și ați asudat mult pentru gențile alea.” Oana Roman, mesaj dur pentru femeile care își etalează lucrurile materiale

Oana Roman, în vizită la Mioara Roman alături de Marius Elisei și Isa

Înainte de Crăciun, Mioara Roman a avut parte de o adevărată surpriză din partea fiicei sale.

Oana Roman a mers alături de Isa și Marius Elisei în vizită la mama sa la centrul de recuperare în care se află.

Oana Roman ține foarte mult la mama ei și își dorește să o vadă tot timpul fericită, iar din acest motiv ar face tot ce este posibil pentru binele și starea ei de bine. Vedeta se consideră o femeie fericită, iar recent a postat un mesaj emoționant despre relația ei cu partenerul ei de viață, unde a spus că au trecut atât prin lucruri bune, dar și prin lucruri mai puțin bune, iar de acum

încolo își dorește ca totul să fie din ce în ce mai bine.

 Oana Roman, fără machiaj pe rețelele de socializare
Oana Roman, fără machiaj pe rețelele de socializare[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Petre Roman. „Este un gentleman”



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Sfaturi pentru cum să petreci timp de calitate alături de copil

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies