Cine este Petre Roman. „Este un gentleman”

cine este petre roman
Petre Roman

Petre Roman este unul dintre cele mai importante personaje de pe scena politică din România. Înainte de evenimentul de la Revoluție, care i-a marca cariera, Petre avea era de profesor univeristar și de inginer.

Cu toate că a fost prim-ministru chiar după căderea comunismului în România, Petre Roman, alături de familia sa, au fost mereu în atenția publicului.

Cum s-a impus Petre Roman în politică

Politicianul a primit funcția de prim-ministru al României, chiar după căderea comunismului, în decembrie 1989, activând cu această funcție, până în 1991. Petre Roman a reprezentat o persoană destul de controversată în politica românească, în special în acea perioadă.

Ideile fostului prim-ministru au fost foarte criticate, considerate extrem de liberale pentru vremurile respective. Ulterior, la începutul anilor 2000, tatăl Oanei Roman a devenit senator, iar de-a lungul anilor, s-a implicat în politică.

Petre Roman, între viața de politician și cea de familie

petre roman divort
Ce a declarat Petre Roman despre fosta sa soție[Sursa foto: Wowbiz]

Citeste si: Cine este Mioara Roman. „Eu sunt copil de război”

În ceea ce privește viața personală, Petre Roman s-a confruntat cu mai multe tensiuni. A fost căsătorit cu Mioara Roman, mai bine de 30 de ani. Cei doi au format un cuplu încă din anul 1974, însă au pus punct mariajului, în anul 2007. Oana Roman, în vârstă de 46 de ani, este fiica lui Petre și a Mioarei, însă nu este singurul copil al politicianului.

Fosta lui soție mai avea o fiică, Catinca Roman, din vechea sa căsătorie,fiind fata vitregă a lui Petre. La doi ani de la divorț, în anul 2009, politicianul și-a refăcut viața și s-a căsătorit cu Silvia Chifiriuc, femeia care i-a dăruit un alt copil. Pe băiat îl cheamă Petruș și are în prezent 13 ani.

„M-am îndrăgostit foarte puternic de Silvia… nu numai pentru că e o femeie foarte frumoasă, nu numai pentru că are o voce splendidă, ci pentru că este un om cu care am simțit că mi-e foarte bine.

Am și eu dreptul să mă simt foarte bine cu aleasa inimii mele”, a spus fostul premier al României.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

petre roman si silvia chifiriuc
Petre Roman și Silvia Chifiriuc[Sursa foto: Wowbiz]

Citeste si:  “Aș da multe ca să o văd iar pe picioare”. Oana Roman, declarațiile în legătură cu starea de sănătate a mamei sale

Cu toate că între Petre și frumoasa lui parteneră este o diferență de 25 de ani, cei doi se înțeleg foarte bine, în continuare.

„M-a impresionat amabilitatea lui și educația pe care a primit-o, este un gentleman. Am avut o discuție scurtă dar mi-a transmis multă caldu ră. Eram la facultate când l-am cunoscut. A fost o perioadă superbă. Cineva de Sus mi-a dat să trăiesc altceva, la o intensitate superbă.”

, a declarat Silvia, soția lui Petre Roman.

Ce relație are Petre Roman cu fiica lui, Oana Roman

oana roman si petre roman
Ce relație au Oana Roman și Petre Roman[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: „Cât de multă ignoranță și neștiință” Oana Roman, mesaj dur pe internet despre decesul Reginei Elisabeta a II-a

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

De-a lungul timpului, familia Roman a început să ajungă în atenția presei. În numeroase interviuri, Oana a explicat cum a fost copilăria ei, în contextul în care tatăl ei era unul dintre cei mai importanți oameni din România, din acea perioadă. Cu toate că vedeta s-a bucurat de o viață de lux, îl condamnă pe tatăl ei pentru lipsa de implicare în viața ei. Oana a făcut mai multe declarații dureroase, în care își acuză tatăl că nu îndeplinește corect rolul de tată și nici de bunic, pentru fiica ei, Izabela.

„Tata nu s-a mutat definitiv din țară, va merge mai des acolo, în Elveția, are cursuri de ținut și treabă la acea universitate, unde este președinte, însă sub nicio formă nu se va muta.     Din păcate, noi ne vedem mult prea rar, în ultimii ani, asta este cea mai mare durere a sufletului meu. Mă doare fizic și psihic, cumva, din ce în ce mai tare. Dacă e ceva care mă apasă îngrozitor și care îmi lipsește cel mai tare este această lipsă de comunicare cu tata, această lipsă a prezenței lui fizice, atât în viața mea, cât și a fiicei mele. Oricât de mult aș dori să îl înțeleg, nu reușesc.”, a menționat Oana Roman.

Ce părere are Petre Roamn despre soția lui

Cu toate că au rupt povestea de dragoste, politicianul nu și-a exprimat niciodată o opinie negativă, cu privire la fosta lui soție. Mai mult, Petre Roman este destul de rezervat cu privire la detaliile oferite în spațiul public.

De la mine să auziți vreodată ceva nepotrivit sau negativ la adresa ei… exclus”, a spus Petre Roman.

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cine este Isabelle Haziran, soția lui Luis Gabriel. „Suntem cei mai fericiți oameni de pe pământ!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies