„Cât de multă ignoranță și neștiință” Oana Roman, mesaj dur pe internet despre decesul Reginei Elisabeta a II-a

„Cât de multă ignoranță și neștiință” Oana Roman, mesaj dur pe internet despre decesul Reginei Elisabeta a II-a
„Cât de multă ignoranță și neștiință” Oana Roman, mesaj dur pe internet despre decesul Reginei Elisabeta a II-a

În urmă cu câteva zile, decesul celei mai importante femei din lume, Regina Elisabeta a II-a, a șocat întreaga lume. Cu toate acestea, au existat și persoane, care au făcut glume pe seama acestei situații, în mediul online. Oana Roman este una dintre persoanele publice care își exprimă întotdeauna părerea, referitor la mai multe subiecte.

Și de această dată, fiica lui Petre Roman a vorbit pe rețelele de socializare, despre situația din ultimele zile.

Oana Roman, o nouă controversă în mediul online

regina elisabeta
Ce mesaj a transmis Oana Roman[Sursa foto: Shutterstock]

Citeste si: Ce avere avea Regina Elisabeta a II-a

În ultimele zile, tot mai multe persoane și-au exprimat regretul față de moartea Reginei Elisabeta a II-a, prin intermediul rețelelor de socializare.

Pe lângă acestea, au existat și alții, care s-au amuzat pe seama acestui eveniment nefericit, făcând glume despre Majestatea Sa. Așa cum ne-a obișnuit, Oana Roman și-a exprimat nemulțumirea, și în acest caz. Așadar, vedeta a ținut să vorbească despre acest eveniment, dar și să își exprime admirația față de Regina Marii Britanii. Cu toate că trece printr-o perioadă dificilă a vieții ei, Oana nu a putut să se abțină, criticând sever comportamentul celor care se amuză pe seama decesului Reginei Elisabeta a II-a.

Ce mesaj le-a transmis Oana Roman, celor care fac glume pe seama Reginei Elisabeta a II-a

Citeste si: Cum făceau amor Prințul Charles și Diana. Ce a declarat Prințesa, în urmă cu 37 de ani

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

oana roman despre regina angliei
Ce a declarat Oana Roman despre situația Reginei Elisabeta a II-a[Sursa foto: Shutterstock]

Citeste si: "Nu înțeleg de ce o plângeți atât, că a trăit mai mult ca bunică-mea și a fost și bogată!" Ce a spus Maurice Munteanu despre moartea Reginei Elisabeta

Chiar dacă moartea celei mai importante figuri feminine din zilele noastre, a întristat o mulțime de oameni, au existat și persoane care au luat în râs acest eveniment tragic. Așadar, Oana Roman a decis să îi critice pe cei care au recurs la un astfel de comportament, dar și să le explice cât de importantă a fost Regina Regatului Unit.

„M-a șocat ignoranța și prostia. Am văzut glume sau postări moralizatoare a unor oameni care, practic, e clar că habar nu au despre acest om nimic în istoria lumii. Astăzi, printre picături, am reușit să văd câteva postări legate de decesul Reginei Elisabeta și m-am șocat un pic de cât de multă ignoranță și neștiință există, despre cât de mult mișto au putut unii să facă despre chestia asta, neînțelegând și neștiind practic nimic despre cine a fost Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii.”,

a declarat Oana Roman.

În continuare, fiica lui Petre Roman a ținut să ofere câteva informații legate de Regina Elisabeta a II-a, dar și să își exprime admirația față de acest personaj istoric.

Citește și: Nona, imagini incendiare în mediul online. Fanii au comparat-o pe Alexandra din Casa iubirii cu ea: "Semănă..." Cum a reacționat fosta iubită a lui Patrick- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

regina elisabeta a murit
Regina Elisabeta a II-a[Sursa foto: Shutterstock]

„Este un monarh care nu a derapat niciodată, care a făcut tot ce i-a stat în putință ca să-și îndeplinească bine și impecabil rolul pe care l-a avut până în ultima zi, pentru că... cu 24 de ore înainte să moară ea a învestit noul prim-ministru al Marii Britanii și și-a făcut datoria până în ultimul moment.”,   a spus Oana Roman.

Ce glumă a făcut Tzancă Uraganu despre Regina Elisabeta a II-a

Printre persoanele care s-au amuzat pe seama decesului Reginei Marii Britanii, s-au aflat și persoane publice, precum Tzancă Uraganu. Cântărețul a făcut publică o glumă foarte controversată, pe TikTok.

„M-a sunat pe mine cineva din Anglia dacă pot să vin acolo să cânt la Regina Angliei, care a murit, dar nu ne-am înțeles la preț și nu m-am mai dus”, a scris Tzancă Uraganu.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cum făceau amor Prințul Charles și Diana. Ce a declarat Prințesa, în urmă cu 37 de ani

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Unde a plecat Catinca după despărțirea de Ștefan! Ce mesaj i-a transmis tânăra fostului său iubit: „Te-aș lua cu mine”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies