Ce avere avea Regina Elisabeta a II-a

Ce avere avea Regina Elisabeta a II-a
Ce avere avea Regina Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a a domnit timp de mai bine de 70 de ani. Însă v-ați întrebat ce avere deținea aceasta?

Regina Elisabeta a II-a deținea nenumărate bunuri, printre care și bijuterii, proprietăți și chiar diverse investiții.

Citeste si: „Apreciez istoria asociată cu acest rol!” Cum a reacționat Kate la noul titlu de Prințesă de Wales

 

Ce avere avea Regina Elisabeta a II-a

În afară de faptul că imediat după trecerea în neființă a Reginei Elisabeta a II-a, Prințul Charles, a devenit Regele Charles al III-lea, schimbări vor avea loc și în ceea ce privește averea sa personală, dar și portofoliul de active (de la castele emblematice, la bijuteriile coroanei).

În timpul domniei sale de peste 70 de ani, Regina Elisabeta a II-a a reușit să strângă o avere remarcabilă.

Astfel încât, marea parte a averii sale constă în activele tangibile care au crescut cu 240.000% și, respectiv, 146.000% de la oferta publică inițială.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Astfel încât, domnia Reginei Elisabeta a ajutat ca brandul monarhiei britanice să se consolideze, fiind evaluat în anul 2017 la aproximativ 78 de miliarde de dolari, respectiv Palatul Buckingham (active tangibile) și monarhia ca marcă (valoarea intangibilă).

Citeste si: Ce se întâmplă cu fiii Prințului Charles, după ce Regina Elisabeta a II-a a murit

 

Averea Reginei Elisabeta a II-a ajunge cu până la 500 de milioane de dolari

Se spune că averea personală a Reginei Elisabeta provine din artă, bijuterii, investiții și proprietăți imobiliare (Castelul Balmoral din Scoția și Casa Sandringham din Anglia), toate acestea fiind evaluate la suma de 500 de milioane de dolari.

Se pare că odată cu tragicul eveniment al morții Reginei Elisabeta, Regele Charles este cel căruia ii va aparține Crown Estate (34,3 miliarde de dolari în active), deși aceasta nu poate fi proprietatea sa privată, fiind deținută în trust (nu se poate vinde). Printre deținerile sale se află și Palatul Buckingham, Palatul Kensington și terenuri și proprietăți din Londra și Marea Britanie.

Cu toate că Regele Charles nu poate dispune pentru profitul personal, de bunurile Crown Estate, cel puțin 15% din aceste profituri se vor îndrepta către familia regală, prin intermediul „Suveran Grant”. În cel mai recent an fiscal, Crown Estate a obținut cu până la 311 milioane de dolari profit, prin urmare, cu până la 47 de milioane de dolari s-au furnizat către familia regală.

Citeste si: Ce legătură de rudenie a fost între Prințul Philip si Regina Elisabeta



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cum arăta în tinerețe Prințesa Anne a Marii Britanii. Era de o frumusețe zdrobitoare

Anamaria Prodan, la un pas de un ACCIDENT VESTIMENTAR. Și-a etalat decolteul generos, la 51 de ani, într-o rochie decupată

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

VIDEO. Grasu XXL, ipostază rară! Artistul a izbucnit în lacrimi în fața publicului Neversea: "N-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies