Abi Talent s-a despărțit de iubita lui? Detaliul care i-a dat de gol pe cei doi îndrăgostiți

Abi Talent s-a despărțit de iubita lui?
Abi Talent s-a despărțit de iubita lui?

O nouă posibilă despărțire în showbiz-ul românesc! Abi Talent pare că nu mai formează un cuplu cu Delia Cristina, iubita lui!

Alberto Panțic, cunoscut de publicul larg sub numele de Abi Talent, se află pe lista celor mai cunoscuți și ascultați cântăreți de la noi din țară. Tânărul se bucură de un real succes pe plan muzical, având în vedere că a colaborat cu mai mulți artiști precum Dani Mocanu, Dorian Popa și Tzancă Uraganul. Piesele lui Abi Talent sunt foarte apreciate, mai ales de adolescenți, dar în același timp și controversate, dat fiind faptul că nu se ferește să îi atace pe cei pe care nu îi suferă chiar prin intermediul melodiilor lansate.

Dacă pe plan profesional lucrurile merg ca pe roate, nu putem spune același lucru și despre cel personal. Deși este foarte discret atunci când vine vorba de viața lui amoroasă, Abi Talent s-a dat de gol cu un detaliu care i-a pus serios pe gânduri pe fani. Artistul se iubește de o bună perioadă de timp cu Delia Cristina, o tânără blondină sexy de profesie model, însă se pare că ceva se întâmplă în relația lor de cuplu, dat fiind fapul că amândoi au șters fotografiile pe care le aveau împreună pe rețelele de socializare.

Citeste si: Alexandra Stan și Alex Parker, oficial despărțiți! Artistul a dezvăluit totul: „Nu mai suntem împreună, dar...”

Abi Talent s-a despărțit de iubita lui?
Abi Talent s-a despărțit de iubita lui?[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Abi Talent s-a despărțit de iubita lui?

Artristul preferă să își țină viața personală departe de ochii curioșilor, drept pentru care singura iubită cu care a decis să se afișeze și în spațiul public este Delia Cristina, o tânără foarte frumoasă, de profesie model.

Cei doi petrec mult timp împreună, pleacă des în vacanțe de lux și postează tot felul de fotografii pe rețelele de socializare, semn că relația lor avansează pe zi ce trece. Ei bine, recent, lucrurile nu au mai stat deloc așa, iar cei care au observat că cei doi ar putea să nu mai formeze un cuplu au fost, bineînțeles, fanii.

Citeste si: Laurette și Magaye Gueye s-au despărțit! Motivul pentru care cei doi și-au spus adio

Abi Talent s-a despărțit de iubita lui?
Abi Talent s-a despărțit de iubita lui?[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

În urmă cu puțin timp, contul de Instagram al lui Abi Talent a fost golit atât de poze, cât și de reperele de la story, astfel că artistul nu mai are acum nicio fotografie cu el, dar nici cu iubita lui.

Cântărețul nu o mai urmărește pe Delia Cristina, însă ea încă îl are în lista de prieteni, semn că lucrurile ar putea să își revină la normal între ei.

Până la acest moment, cei doi nu au dorit să ofere detalii despre acest subiect.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Jador, criticat de fani că o înșală pe Georgiana Elisei cu o femeie măritată! Cum a reacționat manelistul

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Adelina Pestrițu, primele dezvăluiri după zvonurile divorțului de Virgil Șteblea: „Discutăm despre divorț”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies