VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut!”

VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut!”
VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut!”

Artistul a avut parte de un eveniment neașteptat cu tatăl său.

Alin Oprea a fost invitat în cadrul emisiunii „În Oglindă” de la Kanal D2, acolo unde a vorbit despre viața sa personală.

Citește și: Alin Oprea, confesiuni despre zilele petrecute la internat. “Eram treziți cu apă rece turnată peste noi.”

Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural?
Alin Oprea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Alin Oprea, dezvăluiri dureroase despre tatăl său: „Tatăl meu nu a venit nici măcar la nașterea mea, să mă vadă sau să semneze în locul acelei liniuțe din buletin, care m-a durut.”

Alin Oprea, dezvăluiri despre momentul în care și-a sunat tatăl

Artistul a vorbit despre momentul în care a decis să îl sune pe tatăl său natural.

Cu multă emoție, cântărețul a dezvăluit detalii neștiute despre relația sa cu părintele.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."- stirilekanald.ro

Nașa mea mi-a zis că e un secret ținut de familia mea legat de tata. Să întreb în stânga și-n dreapta că Eugen a fost tatăl fratelui meu și a murit în 1961. S-ar putea ca tatăl meu să mai trăiască și nu mă va căuta, dar să fac în așa fel încât să îl caut eu, ca să nu îl las să plece până nu își cunoaște fiul.

La vârsta de 33 de ani, într-o seară de Crăciun, m-a sunat un prieten care era angajatul poliției din Câmpia Turzii și mi-a spus că a dat de un om căruia îi semăn foarte mult ca aspect și voce. Dacă ar fi cineva să fie tatăl meu, omul ăsta s-ar putea să fie. Mi-a oferit numărul de telefon fix. Eu m-am gândit de multe ori ce am de făcut, ce ar trebui să fac și dacă ar trebui sau nu să judec pe cineva în povestea asta.
Poate pentru o perioadă am judecat. L-am judecat pe el. Poate am judecat-o și pe mama pentru că a încercat să mă caute de câteva ori, iar la un moment dat ar fi vrut să mă și recunoască, dar mama, pentru că era foarte supărată pe el că a aflat că mai avea o familie, nu i-a dat voie să vină. Nu știu care e adevărul și nici nu mai contează.
Hotărârea mea a fost să nu îl judec în niciun fel și în acea seară de Crăciun am vrut să îi dau un telefon. Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut. Iubirea, iertarea și compasiunea ar trebui să ne reprezinte. Am sunat și aveam senzația că vorbesc singur, că nu mă aude nimeni.
De fapt, era vocea tatălui meu, dar atât de asemănătoare cu a mea încât am confundat-o
.”, a povestit Alin Oprea.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Cu ce probleme se confruntă Geta Sterp în sarcină? „Am o problemă foarte gravă! Ce mă fac? Atât de nervoasă am fost la un moment dat.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Mia a murit la 8 ani, după ce medicii au trimis-o acasă. Copila suferea de o boală gravă, dar medicii au diagnosticat-o cu o banală răceală


Cookies