Alin Oprea, despre conflictele din trupă cu Tavi Colen, apărute după căsătorie. “Fiecare a început să vadă diferit direcția muzicală.”

Alin Oprea, despre conflictele din trupă cu Tavi Colen, apărute după căsătorie. “Fiecare a început să vadă diferit direcția muzicală.”
Alin Oprea, despre conflictele din trupă cu Tavi Colen, apărute după căsătorie. “Fiecare a început să vadă diferit direcția muzicală.”

Alin Oprea a vorbit despre conflictele cu Tavi Colen, după ce și-au găsit sufletele pereche. Cum s-au schimbat viziunile în materie de muzică.

Alin Oprea, cunoscutul solist din trupa Talisman, a vorbit, în cadrul podcastului Altceva cu Adrian Artene, despre cum au apărut conflictele cu Tavi Colen, după ce amândoi și-au găsit sufletul pereche. Artistul a mai vorbit și despre cum planurile lor muzicale s-au schimbat. 

“Metaforic aș putea spune că da, pentru că în momentul în care noi ne-am căsătorit, nici timpul petrecut împreună nu mai era la fel de lung, nici mediul în care ieșeam nu mai era același.

Eu ieșeam într-un anume mediu, cu anumiți oameni, el ieșea într-un alt mediu, cu alți oameni. El era deranjat de prezența fostei soții la evenimente, el o ținea pe a lui acasă, că așa considera el că e mai bine din punct de vedere profesional. Am început să fim un pic în divergență din acel moment chiar și muzical, pentru că noi, până la momentul acela, aveam un vector comun din punct de vedere muzical.
Din momentul în care noi, poate a fost și o coincidență că ne-am căsătorit, fiecare a început să vadă diferit direcția muzicală.”,
a mărturisit Alin Oprea.

Cum s-au schimbat viziunile muzicale după ce artiștii și-au găsit sufletul pereche

Citește și: Alin Oprea, despre destrămarea trupei Talisman și drepturile membrilor din ea. “Groapa în care a căzut el, trebuia să cad eu.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Tavi Colen
Tavi Colen[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Semnul pe care l-a primit Alin Oprea în noaptea de Înviere. Ce l-a făcut să renunțe la partajul cu fosta soție. “Mi-a zis o vorbă pe care nu o voi uita niciodată.”

Chiar dacă nu vede nimic greșit în a avea viziuni muzicale diferite, acesta își dorea o altfel de creștere exponențială pentru întreaga trupă, pe când colegul său era mult mai atras de zona de petrecere și de evenimente private. 

Citește și: Patrick o iubește pe Bianca? Robert face dezvăluiri incendiare: "Se simte că e ceva mai mult..." Tânărul simte că iubitul lui Giuly ar da orice ca să-l vadă descalificat- kanald.ro

Citește și: Încă o victimă a Șacalului. Mama fetei a spus adevărul gol-goluț: "A dus-o într-o casă păsită și..." Presupusul criminal al Deliei și Denisei primește noi acuzații- stirilekanald.ro

“Eu o vedeam într-o creștere exponențială, dar nu ca venituri, în sensul că noi creșteam din ce în ce mai mult, am făcut deja un band foarte bun care ne acompania, urma să avem și o orchestră filarmonică, să facem încă de pe atunci niște concerte foarte mari cu Filarmonica. Visul meu nu era doar cu cinci instrumentiști pe scenă, vedeam și Filarmonica, vedeam mult mai mult. Vedeam Ateneul, vedeam anumite locuri și Tavi era foarte atras, tot din copilăria lui și din tinerețea fragedă, de zona asta de petrecere, de evenimente private, de nunți, care e

foarte ok, adică nu e greșeală pe nicio parte. Atunci își dorea piese mai de petrecere, mai dansante, că lumea, dacă te duci și cânți la o nuntă, trebuie să și danseze. El, trăgând în direcția asta, un pic ne-am pierdut. Sigur că eu am compus și cum și-a dorit el.”, a mai spus artistul.

Alin Oprea
Alin Oprea[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Semnul pe care l-a primit Alin Oprea în noaptea de Înviere. Ce l-a făcut să renunțe la partajul cu fosta soție. “Mi-a zis o vorbă pe care nu o voi uita niciodată.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

A murit Gheorghe Mulțescu. Care a fost cauza decesului

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies