Semnul pe care l-a primit Alin Oprea în noaptea de Înviere. Ce l-a făcut să renunțe la partajul cu fosta soție. “Mi-a zis o vorbă pe care nu o voi uita niciodată.”

Semnul pe care l-a primit Alin Oprea în noaptea de Înviere. Ce l-a făcut să renunțe la partajul cu fosta soție. “Mi-a zis o vorbă pe care nu o voi uita niciodată.”
Semnul pe care l-a primit Alin Oprea în noaptea de Înviere. Ce l-a făcut să renunțe la partajul cu fosta soție. “Mi-a zis o vorbă pe care nu o voi uita niciodată.”

Alin Oprea a vorbit despre motivul care l-a făcut să renunțe la partajul cu fosta soție.

Alin Oprea, cunoscutul artist, a divorțat de fosta soție în urmă cu câțiva ani, iar acum este mai fericit ca niciodată, iubind din nou. Invitat în cadrul podcastului Altceva cu Adrian Artene, artistul a vorbit despre semnul pe care l-a primit în noaptea de Înviere, în urmă cu doi ani, care l-a făcut să renunțe la partajul cu fosta parteneră de viață. Două cuvinte pe care le-a auzit în timpul slujbei, i-au răsunat în cap până în momentul în care a ajuns la hotel, iar când și-a pus câteva semne de întrebare, a primit instant răspunsul. 

“A fost un moment foarte important când am luat hotărârea asta. Sunt lucruri atât de importante, în momente atât de importante. Era noaptea de Înviere de acum doi ani. Eram cu Medana la Londra, aveam acolo un eveniment. Am fost la biserică în noaptea aceea. Urma să încep după Paște procesul de partaj. Și așa mi-a venit mie în acea noapte un mesaj foarte puternic în două cuvinte.

“Fii bun!” În toată noaptea Învierii mi-au răsunat în cap două cuvinte: “Fii bun”. Am mers la hotel și mă gândeam “ce să fac eu cu partajul acesta, ce să fac cu procesul acesta, să mă mai îndrept asupra lor?” Iar în cap răsuna: “Fii bun.”, a povestit Alin Oprea.

Sfatul pe care i l-a oferit soția artistului cu privire la partajul avut cu fosta parteneră de viață

Citește și: Alin Oprea, dezvăluiri dureroase despre tatăl său: „Tatăl meu nu a venit nici măcar la nașterea mea, să mă vadă sau să semneze în locul acelei liniuțe din buletin, care m-a durut.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Alin Oprea și Medana Oprea
Alin Oprea și Medana Oprea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alin Oprea, noi declarații despre Tavi Colen! Care a fost momentul critic în relația dintre cei doi: „Am văzut ce s-a întâmplat! Nu a existat nicio explicație. Încrederea mea în el a dispărut.”

Citește și: Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?- kanald.ro

Citește și: "Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!- stirilekanald.ro

Cea care l-a susținut în fiecare decizie a fost Medana, actuala soție, care i-a oferit un sfat important și i-a spus că nu se poate judeca ani cu copiii lui. Astfel, Alin a decis să renunțe la partaj.  “Dumnezeu nu-ți spune ce să faci, îți spune cum să fii. Și dacă tu înțelegi să fii bun, atunci fii bun cum consideri tu. Ia-le jumătate, ia-le un sfert, nu le lua nimic.

“Ce înseamnă pentru tine a fi bun?” Înseamnă să le lași tot. Am vorbit și cu Medana. 100%. (Nr. L-a susținut în decizia luată). Chiar mi-a zis o vorbă pe care nu o voi uita niciodată, pentru că mă sfătuiam ce e de făcut în situația asta, și a zis: “Vrei să-ți recuperezi bunurile sau vrei să fii fericit? Că nu se prea poate și una și alta. Dacă vrei să fii fericit, nu te poți judeca în procese cu soția ta și cu copiii tăi ani.”
, a mai spus artistul.

Alin Oprea
Alin Oprea[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Alin Oprea a vorbit deschis despre terorile la care era supus în internat! Care este cea mai cruntă amintire pe care o are artistul:„Nu o să știe nimeni câte nopți am plâns eu în internatul ăla!”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

De ce a murit Michaela DePrince, dansatoarea celebră a lui Beyonce, la doar 29 de ani

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies