Alin Oprea, despre destrămarea trupei Talisman și drepturile membrilor din ea. “Groapa în care a căzut el, trebuia să cad eu.”

Alin Oprea, despre destrămarea trupei Talisman și drepturile membrilor din ea. “Groapa în care a căzut el, trebuia să cad eu.”
Alin Oprea, despre destrămarea trupei Talisman și drepturile membrilor din ea. “Groapa în care a căzut el, trebuia să cad eu.”

Alin Oprea a vorbit despre partajul din trupa Talisman.

Alin Oprea, cunoscutul artist care a făcut parte din trupa Talisman, a vorbit, în cadrul podcastului Altceva cu Adrian Artene, despre momentul în care iubitul brand s-a destrămat și cum a arătat partajul de după. Din spusele acestuia, plecarea lui Tavi Colen și toate lucrurile care s-au întâmplat ulterior între ei ar fi trebuit să i se întâmple lui, fiind totul planificat strategic.

  “Plecarea lui (nr.

Tavi Colen) a fost una strategică, practic el și-a săpat groapa cu propriile mâini. Din păcate, groapa în care a căzut el, trebuia să cad eu. El a vrut să preia brandul Talisman, fundația Talisman era deja preluată de el cu acordul meu că așa a fost, s-a ocupat de partea financiară unde erau bani, contracte, aparatură, audio-video, mașini microbuzul. El, practic, când a plecat de la formația Talisman, nici nu m-am gândit vreodată să lupt să le iau că era ilegal, erau ale noastre.
Când el a luat hotărârea asta de a pleca, a fost o mișcare strategică pentru că el a vrut să ia și membrii formației, a vorbit cu fiecare în parte, și brandul Talisman și eu să fiu dat afară, nu să plec din trupă, ci să fiu lăsat singur și dat afară din trupă.
”, a povestit Alin Oprea.

Alin Oprea, despre destrămarea trupei Talisman

Citește și: Semnul pe care l-a primit Alin Oprea în noaptea de Înviere. Ce l-a făcut să renunțe la partajul cu fosta soție. “Mi-a zis o vorbă pe care nu o voi uita niciodată.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Tavi Colen și Alin Oprea
Tavi Colen și Alin Oprea[Sursa foto: Arhivă]

Citește și: Tavi Colen, mărturisiri despre situația financiară după ce a plecat din trupa Talisman. „Ne dădeam seama că nu ne ajung banii de două banane, ci doar de una.”

Artistul a mărturisit că al său coleg și-a dorit să ia și membrii formației, odată cu plecarea lui, ca Alin să rămână singur, fără echipă, însă aceștia au refuzat. Mărturisește că a vrut să îi ia formația, numele, piesele și tot, însă Dumnezeu a fost acolo și le-a aranja pe toate la timpul potrivit.

Citește și: Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?- kanald.ro

Citește și: "Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!- stirilekanald.ro

  “Membrii formației au refuzat să meargă, iar piesele formației Talisman erau, evident, trecute pe numele meu, că eram compozitor. În momentul în care eu am fost de acord ca la el să rămână fundația Talisman, practic să se ocupe să fie el președinte, mi-a zis că nu pot fi doi președinți și trebuie să fie așa și așa și atunci am zis: “ok, dacă tu vrei să fii cu banii, măcar să înțeleg și eu ceva din trupa asta.

Dacă, Doamne ferește, se întâmplă ceva, piesele mele să fie, și brandul, că până la urmă eu te-am luat la formația asta.” “Fă ce vrei cu brandul tău.” Când a plecat de la formația Talisman, s-a dus la OSIM să înscrie Talisman și atunci a aflat, de fapt, că nu se poate, că e înscris de atunci de când am vorbit noi și a dat acordul.  De unde vine mângâierea lui? Din asta.
El a vrut să ia formația, să ia numele, să ia piese, să ia tot și eu să mă duc la plimbare, că deja aveam destule piese și destulă faimă și strategia a fost că pleacă el, după el vin băieții, după ei împreună hotărăsc să rămână, dar Dumnezeu a fost acolo și le-a aranjat cum nu se poate mai bine.”,
a mai spus artistul.  

Tavi Colen
Tavi Colen[Sursa foto: Arhivă]



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Alin Oprea, noi declarații despre Tavi Colen! Care a fost momentul critic în relația dintre cei doi: „Am văzut ce s-a întâmplat! Nu a existat nicio explicație. Încrederea mea în el a dispărut.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

De ce Connect-R și Alex Velea nu au permis de conducere? Răspunsul amuzant al artistului

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies