Alin Oprea, confesiuni despre zilele petrecute la internat. “Eram treziți cu apă rece turnată peste noi.”

Alin Oprea, confesiuni despre zilele petrecute la internat. “Eram treziți cu apă rece turnată peste noi.”
Alin Oprea, confesiuni despre zilele petrecute la internat. “Eram treziți cu apă rece turnată peste noi.”

Alin Oprea a povestit despre cum arătau zilele petrecute la internat.

Alin Oprea, cunoscutul și îndrăgitul artist, cu o carieră de succes în muzică, a muncit de fiecare dată pentru a ajunge acolo unde și-a dorit, chiar dacă în decursul vieții sale a întâlnit și obstacole peste care a reușit să treacă. Artistul este fericit atât din punct de vedere personal, cât și profesional, iar atunci când vine vorba să facă mențiuni despre viața lui și trăirile din copilărie sau adolescență, nu ezită să fie ca o carte deschisă în fața celor care îl urmăresc.

Alin Oprea, confesiuni din perioada în care a stat la internat

Citește și: Alin Oprea, despre conflictele din trupă cu Tavi Colen, apărute după căsătorie. “Fiecare a început să vadă diferit direcția muzicală.”

Alin Oprea
Alin Oprea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Semnul pe care l-a primit Alin Oprea în noaptea de Înviere. Ce l-a făcut să renunțe la partajul cu fosta soție. “Mi-a zis o vorbă pe care nu o voi uita niciodată.”

Invitat în cadrul podcastului Altceva cu Adrian Artene, îndrăgitul artist a vorbit despre câteva aspecte din adolescența lui, atunci când era la internat și a făcut mărturisiri sunt destul de dureroase despre cum arătau zilele și nopțile alături de ceilalți copii.

Seara, Alin Oprea are în minte imaginea cum stăteau toți lângă sobă pentru a-și încălzit pernele, apoi se băgau în pat și stăteau foarte bine înveliți până a doua zi dimineață. În momentul în care trebuiau să fie treziți, pedagogul o făcea folosindu-se de apă rece și înjurături, iar dacă nu se trezeau la timp, bătăile erau la ordinea zilei, din spusele lui.

  “Iarna, teracota din camera ardea două ore pe seară între 6:00 și 8:00, iar frigul începea 9.

Și toți copiii ne adunam la teracota aia, ne încălzeam pernele, ne puneam piciorușele pe cărămizile acelea să ne încălzim cât de cât. După ne băgam în pat și ne izolam cât puteam de tare până a doua zi dimineață. A doua zi dimineața eram treziți de către pedagogul nostru cu apă rece turnată peste noi în pat, înjurați, cu apă rece pe noi. Dacă nu te trezeai, începea. Bătăile erau la ordinea zilei.”,
a mărturisit Alin Oprea.

Alin Oprea
Alin Oprea[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Alin Oprea, dezvăluiri dureroase despre tatăl său: „Tatăl meu nu a venit nici măcar la nașterea mea, să mă vadă sau să semneze în locul acelei liniuțe din buletin, care m-a durut!”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Momente dificile pentru Amna! Artista cere explicații după o întâmplare neașteptată: ”Sunt șocată!”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies