Abia s-au logodit şi se despart? Vezi ce obstacole întâmpină Simina şi Alex Zănoagă! Oare vor trece cu bine peste tot? EXCLUSIV!

Abia s-au logodit şi se despart? Vezi ce obstacole întâmpină Simina şi Alex Zănoagă! Oare vor trece cu bine peste tot? EXCLUSIV!
Abia s-au logodit şi se despart? Vezi ce obstacole întâmpină Simina şi Alex Zănoagă! Oare vor trece cu bine peste tot? EXCLUSIV!

Simina şi Alex Zănoagă se despart? Vezi ce obstacole întâmpină!

Simina Loica şi Alex Zănoagă au rămas împreună şi după ce au părăsit casa Puterea Dragostei. Cei doi se iubesc foarte mult, cel puţin la nivel declarativ, de curând s-au logodit şi susţin că îşi doresc un copil.

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei, poza cu ea însărcinată în luna a patra? Doar AICI, reacţia incredibilă a lui Jador! EXCLUSIV!

Ei bine, deşi sentimentele lor par reale şi puternice, astrele nu sunt de partea "porumbeilor". Simina, nativă a zodiei Leu şi Alex, născut în zodia Peşti, ar fi de fapt uniţi de o atracţie sexuală puternică şi nu de simţăminte pure de iubire. Convieţuirea lor va fi, cel mai probabil, o mare provocare pentru ambii parteneri.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Mariana de la Puterea Dragostei spune că este naturală 100%! Cum arată de fapt în cele mai sexy ținute în care a pozat! Se vede totul

Simina şi Alex Zănoagă se despart? "Leul găsește pe cineva care să îi satisfacă fanteziile și cam atât"

"Personalitate comună: înțelepciune, inteligență, orgoliu, gândire profundă, mânie, șantaj, visare, credibilitate, aroganță.


Leul este un semn de Foc, iar Peștii, un semn de Apă. Dragoste, căsătorie, relații: bazate pe sentimente de încredere și caracterizate de instabilitate, ceea ce va face ca iubirea să dispară repede. Inițial, lucrurile se precipită, întrucât atracția sexuală e mare. Leul găsește pe cineva care să îi satisfacă fanteziile și cam atât. Pentru ca această relație să prindă rădăcini va fi nevoie ca nativul Pești să își asume mai multă responsabilitate și să mai renunțe la atâta visare.
Multe puncte diferite, dar cu unele eforturi se poate conviețui. Bani, carieră, afaceri: Leul nici nu va dori să audă că partenerul său dorește să preia controlul financiar. În opinia sa, partenerul lor nu cunoaște valoarea banului", scrie zodiacool.ro



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Boala incurabilă de care suferă Bogdan de la Puterea Dragostei! Este dependent de medicamente

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies