Simina de la Puterea Dragostei, poza cu ea însărcinată în luna a patra? Doar AICI, reacţia incredibilă a lui Jador! EXCLUSIV!

Simina de la Puterea Dragostei, poza cu ea însărcinată în luna a patra? Doar AICI, reacţia incredibilă a lui Jador! EXCLUSIV!
Simina de la Puterea Dragostei, poza cu ea însărcinată în luna a patra? Doar AICI, reacţia incredibilă a lui Jador! EXCLUSIV!

Simina de la Puterea Dragostei, poza cu ea însărcinată? Vezi ce a declarat Jador!

Simina de la Puterea Dragostei şi iubitul ei, Alex Zănoagă, au mers în prima lor vacanţă din acest an. Cei doi îndrăgostiţi, însoţiţi de câţiva prieteni, tot foşti concurenţi ai emisiunii matrimoniale fenomen, au ales staţiunea tineretului, Costineşti, şi au profitat la maximum de fiecare zi însorită.

Frumoasa brunetă s-a pozat în costum de baie şi a postat imaginea pe reţelele de socializare sperând astfel că va curma zvonurile despre o posibilă sarcină.

Ei bine, fotografia a avut exact efectul contrar, susţinătorii tinerei spunând că burtica din imagini ar fi "de luna a patra de sarcină".

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei, pe patul de spital! Cine e fata care a stat lângă el tot timpul FOTO

" Felicitări, Simina! Mă bucur mult pentru voi. Eşti în luna a patra, nu? Sper să rămâneţi împreună toată viaţa!", i-a scris o fană brunetei.

Mulţi telespectatori au fost curioşi să afle care este părerea lui Jador despre aşa-zisa sarcină a Siminei. Solistul, în ciuda sentimentelor puternice pe care a mărturisit recent că le nutreşte încă pentru fosta lui prietenă, a demonstrat că are mult bun simţ.

" Eu am avut sentimente puternice pentru această fată şi îi doresc tot binele din lume, chiar dacă nu este alături de mine.

Dacă ea este fericită cu Zănoagă, mă bucur pentru ei şi sper să rămână împreună. Dar, gata, nu mai vreau să comentez acest subiect, că nu mă priveşte", a spus Jador.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Simina susţine că nu este însărcinată! "Am încercat! Încercăm să facem un bebe"

Într-un interviu, Simina a declarat că nu este gravidă, dar că îşi doreşte mult să devină mamă.

Reporter: Ce planuri au Alex și Simina după Puterea dragostei?

Simina: Ne vom muta împreună. Vrem să facem ceva împreună. El vrea să-și deschidă o frizerie, eu oricum puneam gene, unghii...

Zănoagă: Ne deschidem împreună o afacere.

Simina: Îmi doresc foarte mult un copil.

Zănoagă: Și eu sunt pregătit.

Simina: Am încercat! Încercăm să facem un bebe. Îmi doresc mult un copil. Suntem împreună de patru luni. Sunt sigură că ne vom descurca. Întotdeauna m-am descurcat, nu am avut nevoie de ajutorul părinților mei. Cred că și acum mă voi descurca.

Citeste si: ȘOC! Simina se căsătorește cu Alex Zănoagă! ”I-am cunoscut pe părinții bărbatului meu”

Zănoagă: Ne putem distra și dacă vom avea un copil.

Simina: Am discutat despre cum se vor schimba distracțiile după ce vom avea un copilaș.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce mesaje îi trimitea Kamara Thalidei de la Puterea Dragostei, în perioada în care se pare că erau împreună | DEZVĂLUIRI

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies