ȘOC! Simina se căsătorește cu Alex Zănoagă! ”I-am cunoscut pe părinții bărbatului meu”

ȘOC! Simina se căsătorește cu Alex Zănoagă! ”I-am cunoscut pe părinții bărbatului meu”
ȘOC! Simina se căsătorește cu Alex Zănoagă! ”I-am cunoscut pe părinții bărbatului meu”

Simina a luat o decizie importantă în privința lui Alex Zănoagă, bărbatul cu care a format un cuplu la Puterea dragostei

La Puterea dragostei, Simina Loica și Alex Zănoagă au format un cuplu controversat, dar, pe de altă parte, și plin de sentimente! ”Suntem îndrăgostiți unul de altul, și chiar vreau să fim o familie. El este bărbatul potrivit pentru mine, nimeni altcineva, chiar vreau să avem copii împreună”, a spus bruneta, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

De partea cealaltă, nici bărbatul nu a rămas dator în complimente pentru Simina.

”Este cea mai frumoasă femeie. De aceea, am și luptat pentru ea, și pentru relația noastră. Știu că, poate, unii oameni mi-au condamnat anumite reacții pe care le-am avut în casă, dar totul a pornit din iubire, ceea ce implică și gelozii, și supărări, însă și foarte multe bucurii”, a spus Zănoaga pentru WOWbiz.ro!

Citeste si: Vanilla sex. Tu știi ce înseamnă? Practica care a înnebunit tinerele fete

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Simina se mărită cu Alex Zănoagă! ”D eja stau la el”

Mai mult, în premieră pentru WOWbiz.ro, cei doi au recunoscut că se gândesc și la un mariaj. Să fie oare real? Simina se mărită cu Alex Zănoagă! Tot ce-i posibil! ”Acum, că am ieșit din casa Puterea dragostei, am decis și ce vom face. Mă voi muta cu Alex la București, de fapt, deja stau la el.

I-am cunoscut și părinții, care mă plac foarte mult, iar sora mea a venit special de la Timișoara să fie alături de noi!”, a spus Simina.

Citeste si: Cum arată visele? Ceea ce au descoperit cercetătorii e fascinant!



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Vanilla sex. Tu știi ce înseamnă? Practica care a înnebunit tinerele fete

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies