Accidentare grava la „Survivor Romania”. Ce Razboinica a fost pusa la pamant in lacrimi de durere

  Accidentare grava la „Survivor Romania”. Razboinica, pusa la pamant
Accidentare grava la „Survivor Romania”. Razboinica, pusa la pamant

Concurentii veniti cu forte proaspete la Survivor Romania incearca din rasputeri sa-si ajute echipele slabite dupa o perioada lunga de lipsuri, conditii extreme, trasee dificile si uzura psihica.

   Concurentii veniti cu forte proaspete la Survivor Romania incearca din rasputeri sa-si ajute echipele slabite dupa o perioada lunga de lipsuri, conditii extreme, trasee dificile si uzura psihica. Aseara, Emy Alupei, din echipa Faimosilor, a intrat cu toata forta in Karina Fetica, din Echipa Razboinicilor, in dorinta de a aduce punct echipei sale si, astfel, mai aproape de recompensa care consta intr-un mic dejun copios si un masaj revigorant. Razboinica a fost accidentata, necesitand interventia imediata a medicilor.

 Accidentare grava la „Survivor Romania”. Razboinica, pusa la pamant
Accidentare grava la „Survivor Romania”. Razboinica, pusa la pamant

Citeste si: Momente tensionate in ambele echipe de la „Survivor Romania”

Emy Alupeinu a constientizat, pe moment, gravitatea situatiei

        "I-am vazut pe aia din generala (n.r. scoala) cand ma strigau asa si   radeau de mine toti!",  a fost reactia initiala a faimoasei Emy Alupei, inainte de a realiza cat de grava este accidentarea razboinicei care era in lacrimi de durere.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

        Lola Crudu a fost cea mai vehementa concurenta in apararea colegei sale de echipa, sanctionand lipsa de empatie a Faimosilor." Nu radem de cineva   care este jos! Totusi, este un concurs! Nu plecam de acasa, aici, taiati   si rupti!"

 Accidentare grava la „Survivor Romania”. Razboinica, pusa la pamant
Accidentare grava la „Survivor Romania”. Razboinica, pusa la pamant

Citeste si: Elena Ionescu a căzut din picioare la Survivor! Artista a fost transportată direct la Urgențe

        Reactia faimoase trapperite, Emy, nu a intarziat sa apara, realizand gravitatea accidentarii involuntare a Karinei.

 " Nu am vrut sa o ranesc!(...)Nu auzeam nimic", s-a scuzat faimoasa, cu atat mai mult cu cat jocul a presupus purtarea unor costume gonflabile care limitau atat campul vizual cat si cel auditiv.

Razboinicii au fost motivati de accidentarea Karinei si au castigat jocul pentru recompensa. In ciuda accidentarii suferite, Karina Fetica s-a bucurat de mic dejunul copios, alaturi de echipa sa, dar mai ales de relaxarea oferita de masaj.

Citeste si: Denisa de la Puterea dragostei, mesaj pentru Iancu, plecat la Survivor România



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Denisa de la Puterea dragostei, mesaj pentru Iancu, plecat la Survivor România

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies