Momente tensionate in ambele echipe de la „Survivor Romania”

Momente tensionate in ambele echipe de la „Survivor Romania”
Momente tensionate in ambele echipe de la „Survivor Romania”

Rasturnari de scor, momente tensionate, iesiri nervoase si accidentari, in editia din aceasta seara "Survivor Romania", difuzata de la ora 20:00, la Kanal D.

Karina Fetica, de la Razboinici, si Elena Ionescu, de la Faimosi, sunt cele doua concurente care vor da mari emotii coechipierilor, mai ales ca fiecare zi in Republica Dominicana pune la grea incercare rezistenta fizica si psihica ale concurentilor.

In meciul de seara trecuta, Faimosii au castigat la mustata cina relaxanta, pentru care au luptat pana la final, avand in vedere ca au pierdut recompensa in provizii saptamana aceasta.

In echipa Razboinicilor, Cristian Ionita si Lola Crudu au dat frau liber furiei dupa ce au pierdut puncte importante impotriva Faimosilor.

"Am o problema cu burtica, am mancat prea mult.(...) Sunt suparata pe mine, pentru ca mana mea dreapta era stanga si stanga tot stanga. Nu am nimic cu Faimosii, sunt frustrarile mele personale. Pentru mine <Survivor> este un proces de dezvoltare personala si incerc sa trec peste unele chestii", a explicat Lola Crudu la finalul jocului.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Adriana si Lola, nominalizate pentru eliminare la Survivor

Atacurile intre rivali continua sa escaladeze, ironia luand locul fair playului. Sunt luati in vizor, saptamana aceasta, cei doi Faimosi intrati recent in competitie.

Citeste si: Cristina Şişcanu, cele mai sincere declaraţii! "Am făcut o criză de gelozie! M-am simțit penibil!"

"Nu mai suport ce fac ei si cum vorbesc!(...) Nu sunt obisnuita cu asa ceva!", a izbucnit faimoasa Emy Alupei dupa ironiile indreptate impotriva ei de membrii echipei albastre.

Nici Sonny Flame nu a scapat de atacurile razboinicilor, fiind "incoltit" de Emanuel Neagu si Andrei Ciobanu, cand faimosul a renuntat sa mai intre pe traseu resimtindu-se din cauza unei accidentari din meciul precedent.

 "Sonny se gandeste sa plece acasa acum!", au fost cuvintele ironice adresate de Emanuel, completarea fiind facuta de Andrei: "Si eu m-am accidentat, recunosc, dupa doua luni si ceva.

(...)Acasa te asteapta familia, toti cei dragi. Si pe noi ne asteapta, dar mai stam un pic".

In aceasta seara urmeaza o noua editie incendiara Survivor Romania; ce se va intampla cu Elena Ionescu si Karina Fetica, si cum se vor descurca Razboinicii si Faimosii dupa evenimentele de aseara, veti putea afla urmarind o noua editie a reality-ului, de la 20:00, la Kanal D.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Graţiela, de la Faimoşi, şi Andi, de la Războinici, propuşi spre eliminare!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies