Accidentati pe banda rulanta la “Exatlon”

Accidentati pe banda rulanta la “Exatlon”
Accidentati pe banda rulanta la “Exatlon”

In ciuda accidentarilor nenumarate, Faimosii si Razboinicii au evoluat aseara intr-o proba dificila, presarata cu obstacole si portiuni de traseu care i-au solicitat la maximum, concurentii oferind telespectatorilor un spectacol total. Aproape toti membrii echipei Faimosilor se resimt serios in urma accidentarilor.
Inaintea duelului de aseara, urmele leziunilor erau vizibile pe trupurile atletilor, prin bandajele viu colorate care le infasurau coapsele sau bratele.
Andrei Stoica a fost primul care a “cazut” secerat, interventia medicilor fiind inevitabila. Cu piciorul bandajat si sprijinindu-se in carje, multiplul campion la kickboxing se resimte in urma efortului depus in fiecare proba din concurs.
“Intr-o luna si jumatate am slabit foarte mult si asta am inceput sa resimt fiecare gram de efort pe care il fac.
M-am asezat pur si simplu pe banca si mi-a trosnit genunchiul, am ramas blocat. Zici ca mi-am prezis viitorul! Ieri am spus ca atunci cand vom pleca din casa, va fi razboi. Nu stii cum te mai intorci. Eu m-am intors cu o atela!”,
 a povestit sportivul.
Desi accidentata serios, Anca Surdu a riscat aseara si a intrat in competitie pentru a-si ajuta echipa intrucat miza jocului a fost uriasa, cu riscul suprem de a nu mai putea concura, in eventualitatea in care situatia
ei medicala s-ar fi agravat.
“Din pacate, aproape toti suntem accidentati, avem cate o durere sau cate un bandaj. La gamba dreapta am o fisura musculara. Medicul mi-a recomandat sa nu intru in joc trei zile. Din pacate, daca nu respect indicatiile medicului, pot face ruptura musculara, iar astazi nu m-am trezit mai bine decat ieri, ci chiar cu o durere un pic mai intensa.
Sper sa ne facem bine toti cat mai repede si sa luptam in continuare
”, a spus Anca Surdu, pe un ton optimist.
Si Catalin Cazacu se resimte in urma suprasolicitarii, fiind unul dintre sportivii din Echipa Faimosilor care a adunat cele mai multe puncte, in duelurile cu adversarii. Constient de situatia lui medicala, concurentul a luptat pe traseul dificil pana la ultima picatura de putere, desi avea ambele picioare bandajate.
Ultimele doua curse le-am terminat in genunchi. De cand sunt aici, am avut multe accidentari, diferite fata de ceea ce fac eu in cariera. Nu ma pricep la ce inseamna ruptura musculara, pentru ca in cariera mea cand te accidentezi, se lasa cu oase rupte si recuperare de jumatate de an, prin spitale ”, a spus Catalin Cazacu.
Nici la Razboinici situatia nu este foarte roz. Ionut s-a resimtit puternic in competitia de aseara, acesta acuzand, la final, dureri la genunchi. De altfel, a mers in calatoria – premiu la cascada El Limon schiopatand si cu piciorul bandajat.
In aceasta seara, concurentii vor intra iar pe traseele dificile; de aceasta data vor avea parte de lupta in Arena, cea care va duce spre urmatoarea eliminare din concurs.


Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Horoscop 31 iulie 2024. O zodie va merge într-o destinație nouă!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Stațiunea Costinești, ”Saint-Tropez-ul” litoralului românesc

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies