Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine!”

Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine!”
Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine!”

Artistul a trecut prin momente grele în copilărie.

Culiță Sterp este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de la noi din țară, care se bucură de un succes considerabil atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Artistul provine dintr-o familie cu 4 copii, iar mama Geta l-a crescut pe el, pe Getuța, Iancu și pe Ileana cât de bine a putut, oferindu-le acestora tot ce a putut ea mai bun.

Cu toate acestea, la vremea respectivă, posibilitățile materiale ale familiei Sterp erau limitate, iar frații Sterp au fost nevoiți să se descurce cu puținul pe care îl aveau. Acest lucru a lăsat răni adânci în sufletul lor, deoarece, atât Culiță, cât și ceilalți frați au fost implicați în treburile gospodărești, în afacerea cu oi, iar acest lucru a stârnit amuzamentul celorlalți copii răutăcioși.

Invitat în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, dar și pe Kanal D2, Culiță Sterp a povestit o întâmplare traumatizantă din copilărie.

Citește și: Discuția pe care Culiță Sterp a avut-o cu fiul său, Milan, legat de bomboane. Ce i-a spus fiul lui când l-a pus să îi desfacă una? „Asta e una pe zi.”

Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie
Culiță Sterp[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Surpriza pe care Milan, fiul lui Culiță Sterp, i-a făcut-o mamei sale, Daniela Iliescu. ”Vă iubesc!”

Culiță Sterp a suferit în copilărie din cauza lipsurilor materiale

Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie
Culiță Sterp[Sursa foto: Instagram]

Artistul a povestit cum, într-un an a fost nevoit să meargă primăvara și vara la școală cu bocancii cu care a fost pe timp de iarnă, din cauza faptului că mama Geta nu a avut bani să îi cumpere alții noi. Acest lucru a stârnit amuzamentul celorlalți copii și a reprezentat o întâmplare traumatizantă pentru Culiță, care și astăzi își aduce aminte cu durere în suflet despre acele perioade dificile.

Au fost perioade, într-adevăr, în care poate nu aveam ce să îmbrăcăm, poate mergeam cu papucii rupți la școală. Țin minte și am o chestie care m-a traumatizat. Mergeam cu niște papuci roșii la școală de iarnă, un fel de bocanci. Când venise primăvara spre vară, nu a mai avut mama bani să mi schimbe și a zis să merg tot cu ăia. Mă duceam cu ăia roșii în picioare, niște bocanci, venise căldura și râdeau copiii de mine prin microbuz, spuneau că umblu cu papucii ăia în picioare de astă-iarnă.

”, a povestit Culiță Sterp.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Saveta Bogdan, mărturisiri dureroase despre divorțul de cel de-al doilea soț! „După aproape 30 de ani de căsnicie, el s-a îndrăgostit de o altă femeie! Copiii suferă foarte mult la despărțire.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies