Discuția pe care Culiță Sterp a avut-o cu fiul său, Milan, legat de bomboane. Ce i-a spus fiul lui când l-a pus să îi desfacă una? „Asta e una pe zi.”

Discuția pe care Culiță Sterp a avut-o cu fiul său, Milan, legat de bomboane. Ce i-a spus fiul lui când l-a pus să îi desfacă una? „Asta e una pe zi.”
Discuția pe care Culiță Sterp a avut-o cu fiul său, Milan, legat de bomboane. Ce i-a spus fiul lui când l-a pus să îi desfacă una? „Asta e una pe zi.”

Culiță Sterp și Milan, fiul lui, au avut o discuție despre bomboane și despre consumul acestora cu privire la stricarea dinților.

Îndrăgitul artist Culiță Sterp este mereu activ pe rețelele de socializare și este aproape de toți urmăritorii săi, împărtășind cu ei diferite momente din viața profesională, dar și personală. Când vine vorba despre anumite sfaturi, acesta nu ezită să le ofere, iar atunci când vorbim de fiul său Milan, este și el la fel de cunoscut în mediul online, deoarece l-a afișat de multe ori și i-a făcut cunoștință publicului cu el, atât pe internet, cât și la evenimentele sale.

Discuția lui Culiță Sterp cu Milan, legată de consumul de bomboane

Citește și: Fiul lui Culiță, declarație de iubire pentru mama Geta! Cum l-a surprins Iancu pe nepotul său? „Mama Geta, eu te iubesc cel mai mult!”

Culiță Sterp
Culiță Sterp[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce cadou i-a luat mama Geta lui Milan, cu ocazia zilei sale de naștere? „Cel mai frumos băiețel! Cel mai frumos polițist mic!”

Și de această dată, artistul Culiță Sterp a surprins un moment foarte simpatic între el și fiul său, Milan, care a venit la tatăl său pentru a-i desface o bomboană. Când a venit bomboana cu bomboana, micuțul i-a spus tatălui său despre o prietenă care și-a stricat dinții consumându-le, iar tatăl său i-a spus că și el va păți același lucru, dacă va continua să le mănânce.

Milan, cu toate acestea, a știut să-i dea replica lui Culiță și să spună că trebuie mâncată o singură bomboană pe zi pentru ca dinții lui să nu se strice, iar prietena lui a consumat mult mai multe dulciuri de ajuns în această situație. "A adus o bomboană și a zis să i-o desfac. Și când a venit să i-o desfac, a zis: „Paulei i s-au stricat dinții”. O prietenă.
Și am zis că „așa se strică și dinții tăi dacă mai mănânci bomboane.” Și el a zis că trebuie doar una pe zi. Zice: „asta e una pe zi.”, 
a fost discuția celor doi afișată în mediul online.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Culiță Sterp: Deci doar una trebuie?

Milan: Da. Asta e una pe zi.

Culiță: Și atunci nu se strică dinții dacă e doar una pe zi.

Milan: Nu.

Culiță: Am înțeles, deci nu trebuie mai multe, doar una.

Milan: Da, doar una pe zi.

Culiță: Și Paulei de ce i s-a stricat dinții?

Milan: Pentru că am mâncat atâtea pe zi, nu doar una.

Culiță Sterp
Culiță Sterp[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Ce cadou i-a luat mama Geta lui Milan, cu ocazia zilei sale de naștere? „Cel mai frumos băiețel! Cel mai frumos polițist mic!”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies