Ce cadou i-a luat mama Geta lui Milan, cu ocazia zilei sale de naștere? „Cel mai frumos băiețel! Cel mai frumos polițist mic!”

Ce cadou i-a luat mama Geta lui Milan, cu ocazia zilei sale de naștere? „Cel mai frumos băiețel! Cel mai frumos polițist mic!”
Ce cadou i-a luat mama Geta lui Milan, cu ocazia zilei sale de naștere? „Cel mai frumos băiețel! Cel mai frumos polițist mic!”

Mama Geta și-a surprins nepotul cu un cadou spectaculos. Fiul lui Culiță se bucură din plin de dragostea bunicii.

Zilele trecute, în familia Sterp a fost sărbătoare mare. Milan, fiul lui Culiță și al Danielei Iliescu, a împlinit vârsta de 3 ani. Cu ocazia acestei zile, părinții săi i-au organizat băiețelului o petrecere spectaculoasă, cu tematică Spider Man. La petrecerea de ziua lui Milan au participat și Iancu, fratele lui Culiță, împreună cu Ileana, sora sa și nașa lui Milan. Cu toate acestea, se pare că mama Geta și Getuța ar fi fost absente de la petrecerea aniversară a nepoțelului.

Chiar dacă nu a participat la ziua de naștere a nepotului său, mama Geta a postat în ziua respectivă un mesaj emoționant pentru Milan. Mai mult decât atât, se pare că acum fiul lui Culiță a venit în vizită la bunica sa, iar aceasta l-a surprins cu un cadou de excepție.

Ce cadou i-a oferit mama Geta lui Milan?

Citește și: Fiul lui Culiță, declarație de iubire pentru mama Geta! Cum l-a surprins Iancu pe nepotul său: „Mama Geta, eu te iubesc cel mai mult!”

Ce cadou i-a luat mama Geta lui Milan, cu ocazia zilei sale de naștere?
Mama Geta și Milan [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Mesajele pe care Daniela Iliescu și mama Geta le-au transmis cu ocazia aniversării lui Milan: “Este peste puterile mele să răspund la toată lumea.”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Nu este niciun secret faptul că mama Geta îl iubește necondiționat pe Milan, iar acest lucru o demonstrează ori de câte ori are ocazia. Astfel, femeia s-a pregătit cum se cuvine pentru ziua de naștere a nepoțelului său și i-a oferit în dar o mașină de poliție pentru copii, care poate fi condusă chiar de către Milan. De asemenea, fiul lui Culiță a primit și un costum de polițist, care să se asorteze cu mașina.

Cel mai frumos băiețel! Cel mai frumos polițist mic! 🥹 ️”, a scris mama Geta în dreptul fotografiilor cu Milan și cadoul său.

Ulterior, Culiță a profitat de timpul petrecut alături de fiul său și a ieșit cu el la plimbare și cu spectaculosul cadou primit de la mama sa.

Culiță Sterp: Domnul polițist, aveți și girofare? Aoleu, las-o încet!

Milan: Nino! Nino!”, a fost dialogul dintre artist și fiul său.

Ce cadou a primit Milan de la părinți?

Ce cadou i-a luat mama Geta lui Milan, cu ocazia zilei sale de naștere?
Culiță Sterp alături de fiul și logodnica sa [Sursa foto: Instagram]

Nici părinții băiețelului nu s-au lăsat mai prejos, deoarece aceștia i-au oferit în dar un camion.

Nu este vorba, însă, de un camion mic de jucărie, ci unul făcut exact pe mărimea lui Milan, având, de asemenea, posibilitatea de a fi condus.

De mult timp și-a dorit un camion ca ăsta. L-am găsit greu, dar l-am găsit până la urmă.”, a scris Culiță Sterp pe rețelele de socializare.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Care este secretul Gabrielei Cristea pentru zilele toride ale verii? „Există riscul deshidratării.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies