Mesajele pe care Daniela Iliescu și mama Geta le-au transmis cu ocazia aniversării lui Milan: “Este peste puterile mele să răspund la toată lumea.”

Mesajele pe care Daniela Iliescu și mama Geta le-au transmis cu ocazia aniversării lui Milan: “Este peste puterile mele să răspund la toată lumea.”
Mesajele pe care Daniela Iliescu și mama Geta le-au transmis cu ocazia aniversării lui Milan: “Este peste puterile mele să răspund la toată lumea.”

Daniela Iliescu a ținut să mulțumească tuturor urmăritorilor pentru mesajele transmise de ziua lui Milan.

Familia Sterp este în culmea fericirii, deoarece fiul lui Culiță și a Danielei a împlinit vârsta de trei ani, iar întreaga familie a fost aproape de micuț pentru a-i ura cele mai bune gânduri. Daniela a ținut și ea să transmit un mesaj pe rețelele de socializare în care să mulțumească tuturor persoanelor implicate în realizarea petrecerii, dar să și mulțumească fiecărui urmăritor care și-a rupt din timpul său pentru a-i transmite o urare.

Mesajul transmis de Daniela, imediat după petrecerea aniversară a fiului

Citește și: Geta Sterp, retrospectivă a adolescenței. Ce fotografii a găsit fiica mamei Geta. „Și la oi eram fashion.”

Daniela Iliescu și Culiță Sterp
Daniela Iliescu și Culiță Sterp[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Ce mesaj neașteptat a postat pe rețele de socializare Daniela Iliescu, logodnica lui Culiță Sterp. “Mă bucur de viață așa cum vine ea.”

Daniela Iliescu a mulțumit tuturor urmăritorilor din online.  “Vreau să vă mulțumesc din tot sufletul pentru toate mesajele și comentariile pe care mi le-ați trimis pentru Milan în legătură cu ziua lui. Ne bucurăm foarte mult că ați vrut să ne trimiteți gândurile voastre bune, apreciez și mi-aș dori să răspund fiecăruia în parte sau să vă trimit o îmbrățișare. Este peste puterile mele să răspund la toată lumea, atât în mesaje, cât și în comentarii, dar vreau să răspund aici tuturor.

Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au fost alături lângă noi, de la familie, la prieteni, la oamenii care ne-au ajutat să organizăm petrecerea asta, pentru că Milan și-a dorit foarte mult petrecerea asta și și-a dorit ca Spiderman să fie la ziua lui. Am zis atunci să îi facem o tematică cu Spiderman și a fost foarte bucuros. Cred că cea mai mare bucurie a noastră, cea mai mare împlinire care există pentru noi și pentru părinți, în general, este să îi vedem pe copii cum zâmbesc și cum sunt fericiți.
Nu mai avem nevoie de nimic. Mă bucur că a ieșit bine, că ne-am simțit bine, am putut s îi oferim asta lui Milan. Împărtășesc cu voi, dar mă și gândesc să nu arăt prea mult, deoarece sunt persoane care poate nu visează la anumite lucruri și atunci mă simt foarte prost. Vă mulțumesc pentru tot!”
, a spus Daniela Iliescu în mediul online.

Ce mesaj a transmis mama Geta cu ocazia zilei lui Milan

Daniela Iliescu
Daniela Iliescu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Mama Geta nu a trecut cu vederea această zi specială din viața ei și i-a urat și ea câteva gânduri nepotului său, însoțite de o fotografie pe contul de Instagram. “ Azi e ziua ta Milan!!!! Împlinești 3 anișori! Mă rog lui Dumnezeu să te crească mare, voinic și sănătos!!!Să ai parte de cea mai frumoasă copilărie! Mama te iubește mult!”, a scris mama Geta pe rețelele de socializare.

@daniela.iliescu

Mii de multumiri! Vă doresc tot ce e mai bun ♥️🥰

♬ original sound- Daniela Iliescu



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„Vrei să mă supăr pe tine? Dă capacul, nu mă enerva!” Culiță Sterp și-a ieșit din minți atunci când a văzut că fiul său a înghițit un pumn de medicamente! Ce s-a întâmplat cu Milan?

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies