Ce a pregătit mama Geta pentru Getuța, la micul dejun. Gustul copilăriei într-o singură imagine

Ce a pregătit mama Geta pentru Getuța, la micul dejun. Gustul copilăriei într-o singură imagine
Ce a pregătit mama Geta pentru Getuța, la micul dejun. Gustul copilăriei într-o singură imagine

Geta a postat pe rețelele de socializare modul în care mama ei a surprins-o la micul dejun.

Mama Geta împarte de fiecare dată pe rețelele de socializare toate lucrurile pe care le desfășoară într-o zi, iar cum familia Sterp este cunoscută pentru hărnicia de care dă dovadă și pentru modul în care pregătesc toate lucrurile în casă și bucătărie, ama Geta și cele două fiice sunt mereu urmărite și apreciate de către toți cei din mediul online. Preparatele pe care le pregătesc stârnesc curiozitatea și papilele gustative ale multor doamne și domnișoare, astfel că mereu pregătește de la cele mai simple până la cele mai complicate rețete din bucătăria lor.

Mama Geta a pregătit de nenumărate ori mâncăruri tradiționale, prăjituri, mic dejunuri delicioase, mâncăruri rapide de sărbători, însă vedeta familiei cu siguranță rămâne cozonacul, care este și preferatul copiilor.  „Vă place cum arată, dragii mei? Îl bag la cuptor și după să vezi ce cozonaci buni o să iasă.”, a spus mama Geta.

Ce i-a pregătit mama Geta fiicei sale, Getuța, pentru mic dejun

Citește și: Ghiveci de legume cu carne de pui, rețeta Getei Sterp. „E un adevărat deliciu, mai ales cu legume din grădină.”

Cozonac mama Geta
Cozonac mama Geta[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Ce surpriză a pregătit mama Geta pentru cei care vor merge la ea la piață să cumpere din produsele sale. „Vi le dau cu tot dragul!”

Geta a postat un mesaj pe rețelele de socializare pe care l-a primit de la mama ei, astfel, aceasta pregătea deja tăvile cu cozonaci pe care îi băga în cuptor, pentru un mic dejun altfel și tradițional. „Cozonac cu lapte avem la micul dejun.”, a scris Getuța lângă fotografia cu feliile de cozonac. Getuța este mereu fericită atunci când mama ei îi pregătește din mâncărurile tradiționale, iar mezina familiei este lângă aceasta și o ajută de fiecare dată în toate treburile gospodăriei, la stână, la făcut brânză de oaie și vândutul acesteia.

Nici preparatele din carne nu lipsesc din magazinul mamei Geta și de la piață, astfel că cele două nu uită niciodată ce trebuie să facă pentru ca totul să iasă ca la carte. De multe ori, mama Geta a declarat că fără ajutorul fiicei sale mici nu ar fi putut să facă față niciodată fluxului de muncă și este fericită să o aibă alături. Astfel, cele două se bucura mereu de micile surprize pe care și le fac una alteia, chiar dacă asta înseamnă doar preparatele pe care le gătesc cu multă iubire și dedicare.
Retrospectiva copilăriei este adesea redată prin micile lucruri care îi aduc aminte de cei mai frumoși ani și prin gusturile de care nu a uitat încă.

Citește și: Mânăstirea din România unde au fost ascunse 200 de tone de aur! Cum a fost păstrat tezaurul Băncii Naționale, fără a fi descoperit de forțele rusești- kanald.ro

Citește și: "Ea era rece, moartă, iar el abia respira" Ana Maria a murit în beci, lângă soțul ei, din cauza monoxidului de carbon emanat de mustul în fermentație. Cei cinci copii ai soților au ajuns în grija statului- stirilekanald.ro

Cozonac mama Geta
Cozonac mama Geta[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Geta Sterp, absolventă de facultate! Mesajul emoționant pe care l-a transmis sora lui Culiță Sterp! „Acum 4 ani, pășeam timizi și cu emoții pe porta facultății!”

Ce rechizite trebuie să cumperi urgent pentru școală

Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp

Cine este, de fapt, bărbatul misterios din viața Andreei Bostănică care o răsfață cu cadouri scumpe

Semnul divin primit de Emily Burghelea, înainte de accident: „Mami, de ce spui asta?”

Karmen Simionescu, primele declarații despre divorțul de Bogdan Căplescu! Care este motivul pentru care fiica cea mare a lui Adrian Minune și soțul ei s-au despărțit

Ce pensie are Silviu Prigoană, la 60 de ani. Decizia pe care a primit-o după recalculare


Cookies