Ce surpriză a pregătit mama Geta pentru cei care vor merge la ea la piață să cumpere din produsele sale. „Vi le dau cu tot dragul!”

Ce surpriză a pregătit mama Geta pentru cei care vor merge la ea la piață să cumpere din produsele sale. „Vi le dau cu tot dragul!”
Ce surpriză a pregătit mama Geta pentru cei care vor merge la ea la piață să cumpere din produsele sale. „Vi le dau cu tot dragul!”

Mama Geta a pregătit o surpriză pentru cei care îi vor păși pragul pieței pentru a cumpăra din produsele sale.

Mama Geta este cunoscută și iubită pentru felul în care este dedicată de fiecare dată muncii pe care o depune, astfel că nu există zi în care să nu aibă grijă ca la carte de toate treburile pe care le are de făcut la stâna de oi și o produsele pe care urmează să le scoată la magazinul său sau la piață. Este mereu apreciată pentru sinceritatea ei și pentru faptul că reușește  mereu să se descurce în toate situațiile pe care le întâlnește, iar cei care o cunosc deja de ceva timp, știu că afacerea familiei merge ca pe roate,

iar aceasta se bucură și de ajutor din partea fiicei sale mai mici.

Ce cadou a pregătit mama Geta pentru cel care va merge să cumpere din produsele sale

Citește și: Ileana Sterp vorbește despre succesul de care se bucură în online: „Îmi vine natural să îmi expun viața aici, cu toate că unora li se pare ciudat sau deplasat.”

Mama Geta
Mama Geta[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Ce a găsit Geta Sterp în curtea mamei Geta? „O să vă zic o poezie tare faină cu o rândunică și puișorii ei.”

De această dată, mama Geta a făcut un videoclip pe rețelele de socializare în care a spus cum îi așteaptă pe cei care vor trece pragul pieței să cumpere produse de la ea.

O surpriză inedită a pregătit de această dată pentru cel sau cea care va păși spre ea pentru a cumpăra din produse, iar un aranjament de flori superb pe care ea l-a primit dorește să îl facă, la rândul ei, cadou unei persoane care într-adevăr are nevoie de el.  „Vedeți aceste flori? Mâine, care veniți la piață,  vreau să vi le ofer. Care veniți și aveți nevoie de ele vreau să vi le dau cu tot dragul.
Și eu le-am primit și vreau să le dau mai departe.”,
a spus mama Geta pe contul său de socializare.

Cât costă un kilogram de brânză de oi vândut de mama Geta

Mama Geta
Mama Geta[Sursa foto: Instagram]

Cei care doresc să îi calce pragul pentru produse BIO trebuie să știe că un kilogram de brânză costă 45 de lei, mai ieftin, din spusele chiar și ca la supermarket.

Noi o dăm mult mai ieftin, decât este pe piață și pe la supermarket, cu vreo 45 de lei kilogramul, avem și la ofertă, ca să o vindem mai repede, să facem alta.  Avem sute de oi, la stână, două turme. Fiica mea mă ajută, e treabă multă .”, a mai spus mama Geta în cadrul unui alt mesaj.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce cadou i-a luat mama Geta lui Milan, cu ocazia zilei sale de naștere? „Cel mai frumos băiețel! Cel mai frumos polițist mic!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies