Ce a găsit Geta Sterp în curtea mamei Geta? „O să vă zic o poezie tare faină cu o rândunică și puișorii ei.”

Ce a găsit Geta Sterp în curtea mamei Geta? „O să vă zic o poezie tare faină cu o rândunică și puișorii ei.”
Ce a găsit Geta Sterp în curtea mamei Geta? „O să vă zic o poezie tare faină cu o rândunică și puișorii ei.”

Sora lui Culiță a avut parte de o surpriză în curtea mamei Geta.

Mama Geta este o femeie împlinită și extrem de apreciată în mediul online, pentru cât a muncit de-a lungul timpului și cât de mult muncește în continuare. Femeia a reușit să se ocupe singură de afacerea sa cu oi, dar și de creșterea celor patru copii ai săi. De aceea, la rândul lor, toți cei patru copii sunt extrem de recunoscători față de mama lor, care s-a sacrificat pentru ca lor să nu le lipsească nimic.

De aceea, ori de câte ori au ocazia, își vizitează mama.

Atunci când vine vorba de Geta Sterp, sora lui Culiță este vizibil mai atașată de mama sa decât ceilalți frați. Getuța a preluat afacerea familiei și constituie un ajutor de nădejde în curtea familie Sterp. Mai exact, chiar dacă este căsătorită, Getuța petrece mai mult timp în ograda mamei sale, acolo unde se ocupă de treburile casnice, dar și de afacerea cu oi.

Astfel, fiind în vizită la mama sa, sora lui Culiță a observat ceva schimbat în curte. Mai exact, Getuța a văzut că în curtea mamei Geta au apărut niște oaspeți.

Citește și: Cât a ajuns să coste un kilogram de brânză de oaie vândut de către familia Sterp? Mama Geta se laudă cu cel mai mic preț de pe piață: „Noi o dăm mult mai ieftin. E treabă multă.”

Ce a găsit Geta Sterp în curtea mamei Geta?
Familia Sterp [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Geta Sterp, absolventă de facultate! Mesajul emoționante pe care l-a transmis sora lui Culiță Sterp! „Acum 4 ani, pășeam timizi și cu emoții pe porta facultății!”

Geta Sterp, emoționată de rândunicile care și-au făcut cuib în curtea mamei Geta

Ce a găsit Geta Sterp în curtea mamei Geta?
Geta Sterp [Sursa foto: Instagram]

Este vorba de o rândunică, care și-a făcut cuib sub streașină și a adus pe lume niște puiuți. Acum, puiuții au crescut și deja mama lor îi învață să zboare. Geta Sterp a surprins întregul moment pe pagina sa de Instagram, fiind vizibil emoționată. Fiica mamei Geta și-a adus aminte de o poezie pe care a învățat-o în copilărie despre o rândunică și puii săi.

„Aici acasă, la noi, și-au făcut niște rândunici cuib. Într-adevăr că au făcut și mizerie, dar atât sunt de frumoase! Vreau să fac într-o zi un vlog cu noi patru și cu mama să vă zic o poezie tare faină cu o rândunică și puișorii ei .”, a spus Geta Sterp pe pagina sa de Instagram.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Andreea Marin a povestit un vis neașteptat pe care l-a avut cu mama sa. Cum a ajutat-o femeia, chiar dacă nu se mai află în viață: „Mama a fost de-a lungul timpului ca un ghid.”

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Alexandra se sărută cu Gagea, dar plânge pentru Patrick! Aflați cum va reacționa Gagea și ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 2 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies