Cine sunt bărbații din curtea mamei Geta? Geta Sterp a surprins întregul moment: „Mai ziceți că nu îi place de ei.”

Cine sunt bărbații din curtea mamei Geta? Geta Sterp a surprins întregul moment: „Mai ziceți că nu îi place de ei.”
Cine sunt bărbații din curtea mamei Geta? Geta Sterp a surprins întregul moment: „Mai ziceți că nu îi place de ei.”

Mama Geta pregătește curtea pentru nunta lui Iancu.

Întreaga familie Sterp este foarte activă în mediul online, acolo unde păstrează legătura cu urmăritorii lor. De-a lungul timpului, prin intermediul lui Culiță și a lui Iancu, băieții mamei Geta, care au participat la diverse emisiuni televizate, întreaga familie a ajuns cunoscută în mediul online. În timp ce Ileana Sterp promovează viața liniștită de familie pe care o are, sora sa, Getuța, este mereu alături de mama Geta, ajutând-o la treburile casnice.

La rândul său, mama Geta este apreciată în mediul online pentru naturalețea de care dă dovadă și pentru felul său de a fi, simplă și asumată. Astfel, mama Geta și-a format în mediul online o comunitate numeroasă de persoane care o urmăresc și îi sunt alături la orice pas. La rândul său, femeia postează pe rețelele de socializare imagini și filmulețe cu activitățile sale zilnice.

Citește și: Obiceiul pe care Ileana Sterp îl avea cu ani în urmă și de care acum nu vrea să mai audă. „Doamne! Nu, exclus!”

Citește și: Fotografiile pe care Geta Sterp le-a găsit cu mama ei și ce amintiri au stârnit acestea. „Am văzut că ardea în curte ceva, nu am știut.”

Mama Geta, pregătiri pentru nunta lui Iancu

Cine sunt bărbații din curtea mamei Geta? Geta Sterp a surprins întregul moment
Mama Geta și Iancu [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

De data aceasta, femeia și-a surprins urmăritorii când a postat pe contul său de TikTok un filmuleț în cadrul căruia apare alături de trei domni. Momentul a fost imortalizat de către fiica sa, Getuța. Potrivit spuselor tinerei, mama Geta făcea afaceri cu domnii respective, care au venit să monteze anumite lucruri în curte. Astfel, mama Geta se pregătește intens pentru momentul în care va fi din nou soacră mare, de data aceasta la nunta lui Iancu Sterp cu Denisa Coțolan.

Geta Sterp: Ia uitați-o! Mama face afaceri cu domnii și mai ziceți că nu îi place de ei.

Mama Geta: Sunt prieteni. Are Iancu nunta și vreau să facem frumos cu prietenii mei. Am o grămadă de prieteni.

Geta Sterp: Exact, vă lasă aici domnii numărul.

Mama Geta: Și de omenie. Uite, românii mi-au pus și nu sunt bune de nimic. Mai bine fac treabă cu ei .”, a fost dialogul postat pe contul de TikTok al mamei Geta.  

 

@mama.geta

♥️😀

♬ sunet original- MAMA GETA



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Christian Sabbagh a vorbit despre tatăl său! Jurnalistul are amintiri triste din copilărie: „El s-a supărat foarte tare pe mine când am renunțat la drept. Nu îmi plăcea dreptul.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies