Fotografiile pe care Geta Sterp le-a găsit cu mama ei și ce amintiri au stârnit acestea. „Am văzut că ardea în curte ceva, nu am știut.”

Fotografiile pe care Geta Sterp le-a găsit cu mama ei și ce amintiri au stârnit acestea. „Am văzut că ardea în curte ceva, nu am știut.”
Fotografiile pe care Geta Sterp le-a găsit cu mama ei și ce amintiri au stârnit acestea. „Am văzut că ardea în curte ceva, nu am știut.”

Geta Sterp a făcut un filmuleț cu mai multe fotografii ale mamei sale din tinerețe.

Geta Sterp, fiica cea mică a mamei Geta, a făcut o retrospectivă la tinereții celei care i-a dat viață, astfel că aceasta a găsit mai multe fotografii de la nunta mamei sale și din adolescență, admirându-i silueta pe care o avea atunci, dar și atât de frumoasă și decentă era.

„Am găsit câteva poze cu mama de când era tânără. Ce frumoasă era și decentă cum spunea ea.

Nu că e mama mea, dar chiar era superbă și avea un corp fain și îmi imaginez cum arăta în costumul despre care spune că tatăl meu i-a dat foc.”, a spus Geta Sterp.

Ce amintire are mama Geta cu un costum ars de soțul ei

Citește și: Ce mesaj a transmis Iancu Sterp după ce pe internet s-a discut că el și partenera lui, Denisa Coțolan, s-au despărțit. „Vă transmitem toate cele bune.”

Mama Geta în adolescență
Mama Geta în adolescență[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce a luat Ileana Sterp de la mama ei și lucrurile pe care le-a învățat încă de mica în familie. “Acum îmi dau seama că ea mi-a insuflat lucrul acesta.”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Una din fotografii a stârnit și o amintire pe care mama Geta o are din timpul căsătoriei, atunci când soțul ei a dat foc la un costum, deoarece avea șlițul prea mare.

Geta: Nu că te-ai fi dus la divorț pentru asta, dar nu să-ți facă așa ceva fără motiv.

Mama Geta: Fără motiv. Doar că era șlițul acela prea lung. Atunci, în ziua aceea, scoteam și cartofii în grădină, iar toată treabă a mers ca pe roate, iar eu am venit cu hainele clătite de la râu.

Am văzut că ardea în curte ceva, nu am știut. Am văzut doar bucățica aceea neagră, așa că am fugit la dulap să văd unde e costumul și nu era.

Geta: Acuma, mami, am și eu multe haine, atâtea rochii, dar parcă acum să-mi dea cineva foc la una pe care o am eu cea mai dragă, tot m-aș supăra.

Mama Geta: Nu am îmbrăcat costumul acela niciodată. Asta a fost.”

Chiar dacă amintirile pe care cele două și le povestesc stârnesc hohote de ras, Geta Sterp spune că mama sa avut o viață deloc ușoară, iar toate greutățile au pregătit-o pentru persoana care este acum.  „Am făcut haz de necaz și mama a râs de s-a prăpădit, cu toate că nu a avut o viață deloc ușoară, dar cred că greutățile prin care a trecut au învățat-o să fie atât de puternică.”,

a mai spus Geta Sterp.

Mama Geta în adolescență
Mama Geta în adolescență[Sursa foto: Facebook]

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ce a luat Ileana Sterp de la mama ei și lucrurile pe care le-a învățat încă de mica în familie. “Acum îmi dau seama că ea mi-a insuflat lucrul acesta.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies