Care a fost relația Ilenei Sterp cu tatăl ei și ce anume face ea acum în familia sa. “Sunt foarte bine cu faptul că nu mi-a spus niciodată “te iubesc.”

Care a fost relația Ilenei Sterp cu tatăl ei și ce anume face ea acum în familia sa. “Sunt foarte bine cu faptul că nu mi-a spus niciodată “te iubesc.”
Care a fost relația Ilenei Sterp cu tatăl ei și ce anume face ea acum în familia sa. “Sunt foarte bine cu faptul că nu mi-a spus niciodată “te iubesc.”

Ileana Sterp a vorbit despre relația cu tatăl ei.

Ileana Sterp, fiica cea mare a mamei Geta, are o familie frumoasă, fiind mereu înconjurată de iubire. Mama este cea care a fost mereu alături de cei patru frați, iar cu privire la relația cu tatăl său, aceasta nu poate condamna nimic din trecutul ei. Invitată în cadrul podcastul realizat de Maria Vigheciu, și a vorbit despre relația pe care avut-o în copilărie cu tatăl său și cum nu i-a spus niciodată “te iubesc”.

Spune că la acea vreme nu i-a lipsit neapărat asta, iar în prezent este foarte bine cu acest lucru. A mai adăugat că mama ei a fost acolo pentru a suplini chiar și lipsa tatălui.

  “Nu mi-a spus niciodată, (nr. Te iubesc), dar mai nou, am ajuns să-mi dau seama și să cred că de fapt asta era tipologia familiilor de atunci. Cam așa erau familiile pe atunci, în special și tații.

Mi se pare că erau mai duri. Eu aveam în jurul meu tați care le spuneau copiilor “te iubesc”, îi auzeam pe la școală când veneam după ei. Dar pe atunci nu cred că îmi lipsea neapărat chestia asta foarte tare, iar acum, dacă stau să mă gândesc, așa a fost felul lui de a fi. Acum am acceptat foarte bine toată treaba asta. Sunt foarte bine cu faptul că nu mi-a spus niciodată “te iubesc” sau cu faptul că nu a fost foarte prezent în educația noastră.
Cred că toate lucrurile se întâmplă cu un scop. Mulțumesc Domnului că a fost mama acolo care l-a suplinit și pe el. Am ajuns să cred că acesta e felul lui de a fi, nu e de condamnat și de judecat și cam atât.”,
a spus Ileana Sterp.

Ileana Sterp face în familia sa lucrurile pe care nu le-a văzut la părinți

Citește și: Cum face față Ileana Sterp provocărilor din viața de mamă? „Sunt încercări unde avem nevoie de foarte multă răbdare și uneori mă mai enervez, mai și ridic tonul.”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ileana Sterp
Ileana Sterp[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ileana Sterp a mărturisit ce se va întâmpla cu rochia pe care a purtat-o la nunta Getei „Nu îmi vine să cred că este bună”

Tot ceea ce s-a întâmplat în familia ei a ajutat-o să își dea seama ce trebuie să facă ea în familia sa. Astfel, aceasta a mai adăugat că niciodată familia ei nu s-a strâns în jurul mesei de sărbători sau în zilele normale, deoarece fiecare mânca pe fugă și pleca la serviciu, iar tocmai aceste lucruri care i-au lipsit o fac acum să își dorească să le vrea în familia sa pe care o are. 

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

“Eu cred că m-au ajutat toate lucrurile acelea care s-au întâmplat atunci, iar dacă stau și mă gândesc, m-a ajutat să-mi doresc să fiu eu altfel pentru copiii mei.

Ai mei nu au pus niciodată preț pe “hai să ne strângem toți la masă de sărbători”. Noi am fost o familie în care mâncăm tot pe fugă. Un membru se trezea la 6, mânca atunci, pleca la treabă, nu prea am avut chestia asta, să luăm toți masa. Iar pentru că nu am avut-o, mie-mi place foarte mult să o practic acum în familia mea.”, a mai spus Ileana Sterp.

Ileana Sterp
Ileana Sterp[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ileana Sterp a mărturisit ce se va întâmpla cu rochia pe care a purtat-o la nunta Getei „Nu îmi vine să cred că este bună”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies