Ileana Sterp a mărturisit ce se va întâmpla cu rochia pe care a purtat-o la nunta Getei „Nu îmi vine să cred că este bună”

Ileana Sterp a mărturisit ce se va întâmpla cu rochia pe care a purtat-o la nunta Getei „Nu îmi vine să cred că este bună”
Ileana Sterp a mărturisit ce se va întâmpla cu rochia pe care a purtat-o la nunta Getei „Nu îmi vine să cred că este bună”

Ileana Sterp a vorbit despre ținuta pe care o va îmbrăca în momentul în care va fi nașă din nou.

Ileana sterp este mereu activă pe rețelele de socializare, acolo unde împarte diferite gânduri cu urmăritorii săi. Fie că vorbim de viața de familie sau evenimentele pe care le desfășoară de zi cu zi, aceasta a ținut de fiecare dată la curent pe cei care o urmăresc în mediul online.

Rochia pe care Ileana Sterp o va îmbrăca în calitate de nașă

Citește și: Stările cu care Ileana Sterp s-a confruntat în ultima perioadă. Ce mesaj a lăsat pe rețelele de socializare. “Cât de mult contează în momentele grele să ne înconjurăm de oameni faini și buni?”

Ileana Sterp
Ileana Sterp[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Ileana Sterp, ajunsă la capătul puterilor! Ce decizie vrea să ia cu privire la fiul său, Damir: „Pur și simplu nu mai pot să dorm ca lumea și sunt foarte obosită în timpul zilei.”

De această dată, Ileana Sterp a făcut un filmuleț pe rețelele de socializare în care a spus că se pregătește pentru o nuntă, la care va participa în calitate de nașă, astfel că aceasta a

găsit rochia pe care a purtat-o în momentul în care a fost nașa de cununie a Getei, surorii sale, și nu credea că încă este bună. Astfel, tânăra se gândește să-și facă din nou apariția în aceeași rochie, deoarece a avut o singură purtare și îi place foarte mult.  „Am dat peste rochia cu care am cununat-o pe Geta, rochia mea de nașă, care îmi place foarte mult. Am probat-o și nu îmi vine să cred că este bună.
Ar fi vreo problemă dacă m-aș îmbrăca cu rochia aia și la nunta la care vom fi din nou nași? A avut o singură purtare. Care ar fi motivul pentru care n-aș mai purtat-o încă o dată?”
, a spus Ileana Sterp.

Stările cu care Ileana Sterp s-a confruntat în ultimele zile

Ileana Sterp
Ileana Sterp[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mereu cu zâmbetul pe buze, Ileana Sterp dorește să inspire pe cei din jurul ei de fiecare dată cu gânduri bune, zâmbete și evenimente frumoase. Chiar și așa, fiica mamei Geta a îngrijorat zilele trecute, atunci când a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care a spus că a fost praf din punct de vedere emoțional în ultima vreme, dar o vizită la o persoană dragă a reușit să-i redea din nou zâmbetul pe buze. 

„În ultima perioadă am fost cam praf emoțional. Ieri m-am întâlnit cu cineva și spuneam că eu nu mă mai știu așa, în starea asta de mulți ani. Asta eram eu ieri după ce am ieșit de la persoana respectivă care mi-a dat o stare foarte bună și energie aparte, apoi am trecut pe la piață pentru fructe. Cât de mult contează în momentele grele să ne înconjurăm de oameni fain și buni? Foarte mult!”, a
scris Ileana Sterp pe rețelele de socializare.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ileana Sterp, ajunsă la capătul puterilor! Ce decizie vrea să ia cu privire la fiul său, Damir: „Pur și simplu nu mai pot să dorm ca lumea și sunt foarte obosită în timpul zilei.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies