Stările cu care Ileana Sterp s-a confruntat în ultima perioadă. Ce mesaj a lăsat pe rețelele de socializare. “Cât de mult contează în momentele grele să ne înconjurăm de oameni faini și buni?”

Stările cu care Ileana Sterp s-a confruntat în ultima perioadă. Ce mesaj a lăsat pe rețelele de socializare. “Cât de mult contează în momentele grele să ne înconjurăm de oameni faini și buni?”
Stările cu care Ileana Sterp s-a confruntat în ultima perioadă. Ce mesaj a lăsat pe rețelele de socializare. “Cât de mult contează în momentele grele să ne înconjurăm de oameni faini și buni?”

Ileana Sterp a scris câteva rânduri despre starea pe care a avut-o în ultima vreme.

Ileana sterp, fiica cea mare a mamei Geta, este cunoscută în mediul online pentru felul său de a fi, mereu veselă, cu zâmbetul pe buze, muncitoare, provenind dintr-o familie extrem de apreciată. Aceasta, după cum a și afirmat mediul online de mai multe ori, își dorește să inspire de fiecare dată pe toți cei care o urmăresc și să fie o sursă de energie și voie bună pentru cei care stau pe rețele de socializare.

Afișează de fiecare dată momente frumoase din familie, reușite profesionale, idei, trucuri de frumusețe și rețete, momente speciale alături de mama ei și de frați, astfel că nu pare să fi fost surprinsă vreodată ca zâmbetul să lipsească de pe chip.

Mesajul pe care l-a postat Ileana Sterp pe rețelele de socializare

Citește și: Ileana Sterp, ajunsă la capătul puterilor! Ce decizie vrea să ia cu privire la fiul său, Damir: „Pur și simplu nu mai pot să dorm ca lumea și sunt foarte obosită în timpul zilei.”

Ileana Sterp
Ileana Sterp[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Ileana Sterp, comentată pe rețelele de socializare cu privire la felul în care se îmbracă. Ce a răspuns fiica mamei Geta la răutățile urmăritorilor?„Îmi pare rău, dar spuneai ca ești creștină.”

Ileana Sterp a postat, însă, un mesaj pe rețelele de socializare, în cursul zilei de ieri, în care se arăta foarte fericită după aceea trecut pe la piață și a cumpărat câteva fructe proaspete, însă,

cuvintele pe care le-a scris dedesubtul pozei au dezvăluit, de fapt, starea pe care a avut-o în ultima vreme și a menționat că a fost praf emoțional până acum. Chiar dacă nu a spus și motivul care a dus-o la aceste lucruri, fiica mamei Geta spune că s-a întâlnit cu o persoană care a reușit, după atâta timp, să îi redea zâmbetul pe buze și a spus cât de important este să avem în viața noastră o astfel de persoană, care să ne fie alături în momentele grele din viață. 

„În ultima perioadă am fost cam praf emoțional. Ieri m-am întâlnit cu cineva și spuneam că eu nu mă mai știu așa, în starea asta de mulți ani. Asta eram eu ieri după ce am ieșit de la persoana respectivă care mi-a dat o stare foarte bună și energie aparte, apoi am trecut pe la piață pentru fructe. Cât de mult contează în momentele grele să ne înconjurăm de oameni fain și buni? Foarte mult!”, a

scris Ileana Sterp pe rețelele de socializare.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ileana Sterp, revedere emoționantă cu profesorii și colegii, după 10 ani de la terminarea liceului. „Bucureștiul nu era pentru mine, fiind fată de la țară.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies