Surpriza pe care Milan, fiul lui Culiță Sterp, i-a făcut-o mamei sale, Daniela Iliescu. ”Vă iubesc!”

Surpriza pe care Milan, fiul lui Culiță Sterp, i-a făcut-o mamei sale, Daniela Iliescu. ”Vă iubesc!”
Surpriza pe care Milan, fiul lui Culiță Sterp, i-a făcut-o mamei sale, Daniela Iliescu. ”Vă iubesc!”

Culiță Sterp a surprins un moment emoționant, atunci când fiul lui, Milan, i-a făcut o surpriză mamei sale.

Culiță Sterp și Daniela Iliescu sunt mai fericiți ca niciodată împreună, iar aceștia un fiu, pe Milan, în vârstă de trei ani, care este întreaga lor bucurie. Cei doi sunt activi pe rețelele de socializare și împarte fiecare dată momente frumoase din familie pentru publicul care îi urmărește. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de viața de familie, Daniela Iliescu, partenera lui Culiță Sterp, se arată uneori rezervată în anumite declarații și încearcă de fiecare dată să nu bage în seamă toate lucrurile care apar în online.

Ce surprinză i-a făcut Milan mamei sale, Daniela Iliescu

Citește și: Cum reușește Daniela Iliescu să treacă peste toate răutățile celor din jurul ei. Mesajul pe care l-a transmis pe rețelele de socializare logodnica lui Culiță Sterp. „Mereu te întrebi cu ce ai greșit."

Daniela Iliescu și Milan
Daniela Iliescu și Milan[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce mesaj neașteptat a postat pe rețele de socializare Daniela Iliescu, logodnica lui Culiță Sterp. “Mă bucur de viață așa cum vine ea.”

Citește și: Hemoglobina – ce este, functii, afectiuni asociate, tratament- catena.ro

De această dată, un moment frumos a fost surprins chiar de Culiță Sterp, deoarece nu trebuie neapărat să existe o ocazie specială pentru ca cei doi să o surprindă pe femeia din viața lor într-un mod plăcut. Astfel, Culiță l-a filmat pe Milan, fiul lor, în timp ce îi oferă mamei sale un buchet imens de flori, iar acesta a și pupat-o și-a luat-o în brațe. Ulterior, Daniela a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care a spus că acesta este motivul pentru care fiul ei îi culege de fiecare dată flori atunci când

le vede pe undeva. Chiar și în piesele de plastic de la jocuri, acolo unde le întâlnește, merge să le ofere acesteia, fiind de fiecare dată bucuroasă cu fiecare gest pe care îl face fiul ei. Milan nu este nici el străin de mediul online, iar familia Sterp se afișează adesea pe rețelele de socializare cu micuțul, acolo unde surprind cele mai frumoase momente care peste ani vor rămâne amintiri.

Milan: Mama, ia flori!

Culiță: Dă-i florile mamei.

Daniela Iliescu: Mulțumesc! Oau! Ce flori mi-ai adus! Îmi dai și pupă? Mulțumesc!

“Ăsta e motivul pentru care Milan, de fiecare dată când vede flori undeva, le culege și mi le aduce. Iar dacă găsește prin piesele de Lego unele de plastic, vine și îmi spune: “mami, flori pentru tine.”

Vă iubesc!”, a scris Daniela Iliescu pe rețelele de socializare.

Daniela Iliescu și Culiță Sterp
Daniela Iliescu și Culiță Sterp[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ce mesaj neașteptat a postat pe rețele de socializare Daniela Iliescu, logodnica lui Culiță Sterp. “Mă bucur de viață așa cum vine ea.”

Previziuni numerologice! Află modul unic prin care ești influențat azi!

Doliu imens! A murit actorul Mihai Răducu. Colegii de breaslă sunt devastați

Escrocherie demascată! Cum a reușit tânărul cu 8 clase să păcălească Poliția, pretinzând că este ofițer: "Escroc și mitoman iscusit"

Ce a decis Emily Burghelea, la puțin timp după accidentul din Mauritius.

Ce se dă de pomană de Tăierea Capului Sfântului Ioan Botezătorul, pe 29 august 2024

Descoperire șocantă la autopsia lui Filip, băiețelul mort la bazin


Cookies