Geta Sterp a împărtășit, pe rețelele de socializare, rețeta castraveților murați și pașii pe care îi urmează până să îi pună la borcan.
Geta Sterp este activă pe rețelele de socializare și împarte urmăritorilor săi diferite trucuri și rețete pe care ea le pregătește de zi cu zi. De la mâncare, la dulcețuri sau la legumele murate, aceasta răspunde de fiecare dată întrebărilor pe care oamenii din online i le pun și este deschisă să împartă cu ei trucurile pe care ea le are acasă. „M-ați întrebat despre rețeta castraveților murați. Îi speli, îi bagi în borcane, pui ceapă tăiată rondele, usturoi și morcovi.
Saramură pentru castraveți:
- 3 l apă
- Un litru oțet
- 150 grame sare
- 250 grame zahăr
- Piper
- Muștar
- Foaie de dafin
- Cimbru
- Mărar
- Hrean
Cum adaugă Geta Sterp condimentele pentru castraveți
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
De această dată, Geta Sterp a dezvăluit rețeta castraveților murați, deoarece a tot fost întrebată de către urmăritorii săi. Cum a venit momentul în care să se ocupe de aceste legume ale grădinii sale, Geta a arătat exact cum îi face, a explicat care sunt legumele pe care le taie rondele și le adaugă la borcan, dar și apa cu cantitatea de oțet necesară. De la castraveții murați nu lipsesc nici verdețurile, astfel că i-a pus mărar, cimbru, muștar și foi de dafin.
A pus apă la fiert cu toate cele adăugate până când s-a dizolvat sarea și zahărul, apoi le-a lăsat să se răcească și a adăugat castraveții la borcan. Dacă vi se pare că sunt prea dulci și nu vă plac așa, puteți adăuga cantitate egală de zahăr cu sare. „Se pun la fiert până se dizolvă sarea și zahărul, apoi se lasă să se răcească. Se adaugă castraveții în borcan.