Aceasta ar putea fi ultima salvare a Denisei, in lupta cu cancerul! Singurul mod in care ar mai putea fi ajutata!

Aceasta ar putea fi ultima salvare a Denisei, in lupta cu cancerul! Singurul mod in care ar mai putea fi ajutata!
Aceasta ar putea fi ultima salvare a Denisei, in lupta cu cancerul! Singurul mod in care ar mai putea fi ajutata!

Aceasta ar putea fi ultima salvare a Denisei! Cum ar putea sa scape artista de cancerul care s-a raspandit in corp? "Daca Denisa mai are celule sanatoase in corp, atunci ar putea fi ajutata"

Boala cumplita a Denisei avanseaza de la o zi la alta, iar celulele canceroase s-ar raspandit cu rapiditate in organismul fragil al artistei.
Persoane publice, jurnalisti si medici, care au auzit de cazul ei, au propus o serie de solutii care ar putea sa vina in salvarea ei, scrie WOWbiz.ro.

"Exista o terapie care pe plan mondial se numeste biorezonanta, bazata pe medicina cuantica si formata dintr-o aparatura si mai multe computere care diagnostigheaza fiecare portiune a organismului si evalueaza daca exista vreo ibratie energetica care e deviat de la normal.


Este atat de desteapta aceasta aparatura, incat biorezonanta introduce cu sens schimbat acele bioenergiei celulare care contrabalanseaza.
Prima etapa care infiltreaza o boala este bruiajul informatiilor celulare. Celula nu mai stie cand sa se inmulteasca, cand sa se hraneasca, cand sa moara. A doua etapa a infilitratrii bolii, iar nu da suferinte si este o stricare a campului energetic al omului. Abia a treia etapa implica suferinta, atunci cand organul este afectat.

Aceste computere ajung in prima etapa ca la prima analiza sa afiseze pe ecran daca sufletul pacientului este prea incarcat de emotii puternice.
Exista si o doamna in Bucuresti care dupa ce 30 de ani s-a ocupat cu acest lucru intr-o clinica in Munchen si a deschis in Bucuresti o clinica atat de bine dotata, la standarde internationale.

A spus asa ca daca mai are Denisa celule sanatoase, atunci bioinformatia si aceasta biorezonanta o poate ajuta", a povestit Florin Condurateanu la WOWbiz.

Iar aceasta nu este singura tehnica revolutionara din domeniul sanatatii care ar putea sa ii readuca sanatatea Denisei.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Denisa Manelista nu se poate trata in Cuba! Medicii n-au solutii pentru ea!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies