Această tânără a orbit din cauza unui lucru banal, pe care multe femei îl fac

Această tânără a orbit din cauza unui lucru banal, pe care multe femei îl fac
Această tânără a orbit din cauza unui lucru banal, pe care multe femei îl fac

De ce a orbit această tânără.

O tânără în vârstă de numai 20 de ani a orbit din cauza unui lucru de-a dreptul banal, pe care multe tinere de vârsta ei îl fac zilnic. Acum, aceasta trage un semnal de alarmă ca toată lumea să fie mai atentă.

O tânără îi avertizează pe alții să fie atenți atunci când își fac extensii de gene, după ce spune că un tehnician a folosit accidental lipici de unghii pe genele sale.

Megan Rixson, de 20 de ani, din Luton, Anglia, a împărtășit un videoclip înspăimântător pe Twitter în care are ochii roșii, plini de apă și umflați. "Acesta este roșu ca focul", spune ea spre aparatul de fotografiat, arătând spre un ochi." Acesta nu se va deschide la fel de mult. Doar atât pot să îi deschid."

Citeste si: ȘOC la EXATLON! Ciprian Silași, relaţie cu o femeie ”cuplată”! La două luni de la despărțirea de Diana, ”războinicul” a punctat la o brunetă superbă! Avem imagini!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Imediat după ce genele sale au fost aplicate, Megan a început să simtă că ochii i se înroșesc și a apărut usturime puternică. La câteva minute, vederea i s-a înceţoşat şi nu a mai putut să vadă absolut nimic. Timp de două ore a ținut această experiență terifiantă. Medicul i-a spus că ar fi putut orbi permanent dacă nu ar fi ajuns mai repede la spital.

Citeste si: Cristina – Mihaela Dorobanțu, impresionată de concurentii de la ”Îmi place dansul”: “Am descoperit personaje extraordinare!”

Tânăra susține că tehniciana i-a spus să își țină ochii deschiși în timpul procedurii, deși, în mod normal, trebuia să îi țină închiși.

În ce stare de află acum tânăra

Povestea sa a devenit imediat virală, amintindu-le tuturor cât trebuie să fie de atenți înainte de a merge la un salon. Este extrem de important să te asiguri că este vorba despre un salon care respectă toate măsurile de igienă, iar angajații chiar știu ce fac acolo și au experiență în domeniu.

Din fericire, Megan și-a revenit, însă este decisă să ia măsuri, pentru că cele două ore cât timp a fost oarbă au fost un coșmar.

În acest moment, Megan nu își aduce aminte exact denumirea salonului, însă este hotărâtă să îi dea în judecată, imediat ce va afla.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cel mai frumos machiaj de mireasă! Ponturi pentru nunta ta de vis!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies