ȘOC la EXATLON! Ciprian Silași, relaţie cu o femeie ”cuplată”! La două luni de la despărțirea de Diana, ”războinicul” a punctat la o brunetă superbă! Avem imagini!

ȘOC la EXATLON! Ciprian Silași, relaţie cu o femeie ”cuplată”! La două luni de la despărțirea de Diana, ”războinicul” a punctat la o brunetă superbă! Avem imagini!
ȘOC la EXATLON! Ciprian Silași, relaţie cu o femeie ”cuplată”! La două luni de la despărțirea de Diana, ”războinicul” a punctat la o brunetă superbă! Avem imagini!

Ciprian Silași s-a afișat alături de o brunetă la Untold, iar apropiații susțin că s-au și sărutat în văzul lumii

La finele lunii iulie, a explodat bomba în rândul fanilor Exatlon! Ciprian Silași, unul dintre cei mai apreciați ”războinici”, și, totodată, un îndrăgit cântăreț de muzică populară din zona Sibiului, în mod suprizător, se despărțise de iubita sa, Diana Romanesse, cea cu care avea o relație de mai bine de nouă ani și care i-a dăruit un băiețel!

Zvonurile că Ciprian Silași ar fi pus capăt relației cu iubita ar fi apărut încă din ianuarie, însă ele au prins contur odată cu lansarea piesei ”Crenguță de lemn uscat”, în versurile căreia artistul lasă să

se înțeleagă că s-a separat de partenera lui de viață! Mai mult, surse din preajma artistului susțineau că el și Diana și-ar fi spus adio, dar ar fi preferat să păstreze discreția și să nu facă nimic public. Cu toate acestea, Ciprian a plecat din casa în care a locuit cu mama copilului său și s-ar fi mutat într-unul din apartamentele pe care le deține în Sibiu.

Totul a fost confirmat până la urmă de Silași, care a spus tot adevărul în media!  ”Eu și Diana suntem separați din februarie.

Însă, ne vedem destul de des, fiindcă toată lumea știe că noi avem un băiețel minunat, pe Mladin, de care avem grijă împreună”,  a declarat vedeta de la Exatlon la emisiunea live ”Ștafeta mixtă” de pe WOWbiz.ro

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Moment şocant pentru Mario Fresh! Tânărul a fost întrebat ce salariu are Andreea Esca! Vezi răspunsul lui incredibil! EXCLUSIV!

Citeste si: Câștigătorul Exatlon, Ion Surdu, a plecat din țară! Motivul secret pentru care a făcut acest lucru!

Citeste si: Florin Rusu de la Puterea Dragostei, în doliu! Concurentul și-a pierdut bunicul

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ciprian Silași are o nouă iubită? S-a sărutat cu ea în văzul lumii?

La două luni de la acea declarație, evenimentele au luat o cu totul altă turnură în viața cântărețului. Astfel, după ultimele informații venite din zona showbiz-ului mioritic, se pare că el încearcă să își refacă viața, și nu orcum, ci cu o femeie superbă.

Ciprian Şilaşi are o nouă iubită? Se poate spune și așa, în condițiile în care, persoane apropiate ”războinicului” l-ar fi văzut pe acesta, recent, la Untold, în compania unei domnișoare, cu care, gurile

rele spun că el s-ar fi și sărutat la fața locului. Pe de altă parte, tânăra brunetă, pe numele ei, Cristina, nu ar fi tocmai singură, ci ar avea un prieten stabil. Să fie oare adevărat? Nu știm cu certudine,însă timpul ne va da răspunsul real.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Nella Angheluță, fosta soție a Jaguarului, s-a pozat la plajă, cu un copil în brațe! FOTO

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies