Această vitamină scade riscul de CANCER. Când e indicat să o iei şi unde se găseşte

Această vitamină scade riscul de CANCER. Când e indicat să o iei şi unde se găseşte
Această vitamină scade riscul de CANCER. Când e indicat să o iei şi unde se găseşte

Ştim cu toţii câte beneficii are vitamina D, că susţine sistemul muscular şi osos şi protejează împotriva afecţiunilor respiratorii şi neurologice.

Conform unui studiu recent s-a demonstrat faptul că vitamina D ajută chiar şi la scăderea riscului de cancer, cu până la 20%. Se recomandă să includem vitamina D în rutina noastră, mai ales în perioada octombrie-aprilie, atunci când nu putem primi doza necesară de la soare.

Vitamina D joacă un rol extrem de important în viaţa noastră deoarece fixează calciul în oase, ne ajută să slăbim, ţine la distanţă diabetul şi chiar depresia.

Acest studiu pune pentru prima dată în balanţă legătura dintre vitamina D şi „boala secolului”, cancerul. Acest studiu amplu a fost realizat de Centrul Naţional pentru studierea cancerului, din Tokyo, Japonia.

Specialiştii au recoltat probe de sânge de la un număr de aproximativ 30.000 de oameni care au vârsta cuprinsă între 40 şi 69 de ani. Toate datele au fost analizate, iar rezultatul a demonstrat faptul că persoanele care aveau doza optimă de vitamina D aveau cu 20% mai puţine şanse de a se îmbolnăvi de cancer.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Nu-l bagi în seamă pentru că nu doare! Cum afli dacă ai ficatul bolnav

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies