,,Acest hate continuu și fără oprire mi se pare foarte periculos!” Oana Roman și-a spus părerea clară despre hate-ul din mediul online

,,Acest hate continuu și fără oprire mi se pare foarte periculos!” Oana Roman și-a spus părerea clară despre hate-ul din mediul online
,,Acest hate continuu și fără oprire mi se pare foarte periculos!” Oana Roman și-a spus părerea clară despre hate-ul din mediul online

Oana Roman a atras atenția recent pe Instagram prin publicarea unor videoclipuri în InstaStory. În aceste clipuri, vedeta a adus critici severe împotriva celor care răspândesc ură pe internet.

Ea are o comunitate considerabilă de fani pe platforma Instagram și interacționează activ cu aceștia, împărtășind aspecte din viața sa de zi cu zi și opinii despre diverse subiecte.

Citește și: „A durut-o faptul că tatăl ei a ales să nu vină să fie alături de ea în acest nou început” Oana Roman, singură alături de fiica sa în prima zi de școală! Marius Elisei nu a fost alături de Isa

Oana Roman și-a spus părerea clară despre hate-ul din mediul online

Cu atitudinea sa revoltată, Oana Roman a adus în discuție problema hate-ului, un fenomen controversat și răspândit în societatea românească actuală.

„Mi se pare că nivelul de hate la care s-a ajuns în România depășește orice imaginație.'',   a spus Oana Roman.

Oana Roman a continuat să abordeze subiectul hate-ului, semnalizând o creștere a numărului de persoane care creează conținut online pentru a promova răutatea și disprețul față de alți oameni.

Aceasta a exprimat îngrijorarea cu privire la tendința tot mai accentuată de a răspândi conținut negativ și dăunător pe internet.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

,,Mi se pare îngrijorător faptul că niște oameni creează conținut în online exclusiv cu acest lucru, adică apar cu postări în online în care nu fac decât un singur lucru, acela de a comenta, înjura, arăta cu degetul și a judeca pe alții.

Acest hate continuu și fără oprire mi se pare foarte periculos.'',  a observat Oana.

 Oana Roman și-a spus părerea clară despre hate-ul din mediul online
Oana Roman și-a spus părerea clară despre hate-ul din mediul online[Sursa foto: Facebook]

Oana Roman le-a adus critici dure celor care folosesc hate-ul pentru a-i pune pe alții într-o lumină rea

Oana Roman a subliniat că atitudinea sa față de hate nu este exagerată. Ea a precizat că, de când a devenit o persoană publică, a fost ținta unor critici negative constante, dar acum nu mai ia în seamă aceste răutăți, deoarece le consideră nefondate și superficiale.

Criticile se concentrează, în mare parte, asupra aspectului său fizic și nu asupra calităților sale.

„Este ok să nu fi de acord cu cineva, este ok ca la un moment dat să scoți în evidență faptul că unul sau altul a greșit cu un lucru(...) pot să înțeleg, e normal, dar să ai asta ca unică preocupare mie, cumva, îmi dă cu virgulă. Eu nu mă plâng de hate, pentru că, într-un fel, cantitatea de hate pe care eu o încasez de 30 de ani încoace este incomensurabilă și m-am obișnuit cu ea.

Din fericire, eu sunt atacată pentru niște lucruri absolut nesemnificative în viața unui om. Sunt atacată pentru faptul că sunt grasă, că mă îmbrac prost,(...) nu există lucruri majore, fundamentale. Nu mi-e rușine cu nimic din ce am făcut în viața asta.'',   a adăugat Oana Roman.

Vedeta a menționat de existența grupurilor de Facebook, a conturilor de Instagram și TikTok dedicate hate-ului, unde oamenii se concentrează pe activități negative precum insulte, comentarii răutăcioase, ridiculizare, umilire și judecată la adresa altor persoane care sunt prezente pe internet.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

„Nu am o problemă cu contestatarii, nu am o problemă cu cei care consideră în spatele unei tastaturi să scrie niște comentarii.

Există grupuri de Facebook de hate, există conturi de Instagram și pe TikTok de hate. Adică, locuri, unde niște oameni, au ca unică preocupare, aceea de a-i înjura, comenta, ridiculiza, umili și judeca pe alții, care apar tot în online, evident”, a mai spus Oana Roman.

 Oana Roman și-a spus părerea clară despre hate-ul din mediul online
Oana Roman și-a spus părerea clară despre hate-ul din mediul online[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Femeia pe care nu am putut să o uit. Cred că există șanse să reînnodăm relația. Ar mai exista o șansă pentru relația noastră.” Irinel Columbeanu, declarații controversate despre fosta iubită!

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„E ușor nostalgică. Am susținut-o și i-am fost alături, chiar dacă poate ar fi avut nevoie și de prezența tatălui!” Oana Roman și fiica sa, emoții în prima zi de școală! Marius Elisei a lipsit

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies