„Femeia pe care nu am putut să o uit. Cred că există șanse să reînnodăm relația. Ar mai exista o șansă pentru relația noastră!” Irinel Columbeanu, declarații controversate despre fosta iubită!

„Femeia pe care nu am putut să o uit. Cred că există șanse să reînnodăm relația. Ar mai exista o șansă pentru relația noastră!” Irinel Columbeanu, declarații controversate despre fosta iubită!
„Femeia pe care nu am putut să o uit. Cred că există șanse să reînnodăm relația. Ar mai exista o șansă pentru relația noastră!” Irinel Columbeanu, declarații controversate despre fosta iubită!

Irinel Columbeanu a făcut o altă serie de mărturisiri controversate. Fostul afacerist încă mai speră la o împăcare cu Oana Cojocaru.

Irinel Columbeanu este o figură foarte cunoscută în showbizul românesc, care de-a lungul timpului a ajuns în atenția publicului prin intermediul poveștilor de iubire pe care le-a avut.

Nu este niciun secret pentru nimeni faptul că Irinel Columbeanu are o pasiune pentru femeile tinere și frumoase. Fostul afacerist s-a iubit cu nume cunoscute ale showbizul românesc precum Anna Lesko, Romanița Iovan și Monica Gabor, cea din urmă fiindu-i și soție pentru câțiva ani și dăruindu-i un copil.

Cu toate acestea, fostul milionar a avut relații și cu alte femei mai puțin cunoscute, tot tinere și frumoase. Una dintre ele este Oana Cojocaru, femeia alături de care Irinel Columbeanu ar fi dorit să ajungă în fața altarului pentru a doua oară.

Irinel Columbeanu vrea să se împace cu Oana Cojocaru

Citește și: „M-au întrebat dacă sunt bine. Nu am făcut niciun atac cerebral. Am primit o medicație de la o doamnă doctor psiholog.” Irinel Columbeanu, dezvăluiri neștiute despre problemele sale de sănătate!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Irinel Columbeanu, declarații controversate despre fosta iubită!

În cadrul unui interviu, fostul afacerist de la Izvorani a vorbit despre viața sa sentimentală. Irinel Columbeanu a făcut o serie de mărturisiri controversate. Potrivit spuselor sale, fostul soț al Monicăi Gabor nu poate să și-o scoată din minte pe fosta lui iubită, Oana Cojocaru. Acesta și-ar dori chiar o împăcare cu tânăra.

Eu am mai spus că femeia pe care nu am putut să o uit e Oana Cojocaru.

M-a marcat mult și pentru că este o fată foarte frumoasă. Dar m-a și ajutat când mi-a fost greu. Am locuit la un moment dat la ea. Sunt lucruri suficiente care să genereze un sentiment de admirație, amestecat cu recunoștință. A m rămas în relații bune cu ea. Dialogăm destul de des pe whatsapp. Ea știe ce înseamnă pentru mine. Am scris și în cartea mea despre Oana, în volumul 3.
I l-am trimis personal, cu dedicație. Consider că ar mai exista o șansă pentru relația noastră. Din moment ce nu s-a întrerupt această legătură dintre noi.”
, a mărturisit Irinel Columbeanu pentru  Fanatik.ro.

Irinel Columbeanu a primit amenințări de la tatăl Oanei Cojocaru

Citește și: „Am călătorit destul vara asta, am fost în America, am fost și în Spania. Irina s-a făcut atât de mare, mi-a părut atât de bine că am reușit să o văd.” Irinel Columbeanu și-a revăzut fiica după cinci ani

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Irinel Columbeanu, declarații controversate despre fosta iubită!

Fostul milionar a menționat faptul că se pregătea chiar să o ducă în fața altarului pe Oana Cojocaru, dar relația dintre cei doi s-a terminat în mod neașteptat. Mai mult decât atât, tatăl tinerei i-ar fi trimis lui Irinel Columbeanu o serie de mesaje urâte prin care îi spunea să o lase în pace pe fiica sa.

„Cred că există șanse să reînnodăm relația.

Eu am cerut-o de soție pe Oana la un moment dat. Atunci când locuiam la ea. La un moment dat, am și primit niște mesaje destul de urâte de la tatăl ei. Mi-a spus să o las în pace pe Oana și să îmi văd de bătrânețile mele. Nu știu de ce nu s-a concretizat totul între noi cu o nuntă. Pot doar să fac speculații, dar nu îmi stă în caracter.”
, a mai spus Irinel Columbeanu pentru sursa mai sus menționată.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Nu credem că la momentul ăsta face diferența o grădiniță de fițe, cu heliport și nume bombastic.” Cabral și Andreea Ibacka, decizie importantă în privința educației fiicei lor!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies