„Am călătorit destul vara asta, am fost în America, am fost și în Spania. Irina s-a făcut atât de mare, mi-a părut atât de bine că am reușit să o văd.” Irinel Columbeanu și-a revăzut fiica după cinci ani

„Am călătorit destul vara asta, am fost în America, am fost și în Spania. Irina s-a făcut atât de mare, mi-a părut atât de bine că am reușit să o văd.” Irinel Columbeanu și-a revăzut fiica după cinci ani
„Am călătorit destul vara asta, am fost în America, am fost și în Spania. Irina s-a făcut atât de mare, mi-a părut atât de bine că am reușit să o văd.” Irinel Columbeanu și-a revăzut fiica după cinci ani

După divorțul lor din 2011, Irinel Columbeanu a obținut custodia fetiței pe care o au împreună cu Monica Gabor.

În 2018, adolescenta a ales să se mute în Statele Unite alături de mama sa și partenerul acesteia. În următorii ani, distanța considerabilă i-a ținut separați pe fostul afacerist și fiica sa, dar cu doar câteva luni în urmă au avut o întâlnire specială.

Pentru Irinuca și tatăl ei, momentul a fost deosebit de semnificativ, acesta fiind primit într-un mod călduros de fosta sa soție și de partenerul acesteia dincolo de Ocean.

Citește și: „Simt un mare regret. Dacă iei hotărâri proaste. Când te gândești tu că ești șmecher. Mi se urcase la cap.” Irinel Columbeanu, mărturisiri dureroase despre viața plină de lux pe care a avut-o

Irinel Columbeanu a avut doar cuvinte de laudă la adresa fostei sale soții

După o relație de lungă durată, Irinel Columbeanu și Monica Gabor au ales să urmeze căi separate în 2011, în ciuda faptului că aveau o fiică, Irinuca.

Monica a început o nouă etapă alături de Mr. Pink în America, iar de cinci ani își are alături și fiica, care a optat să plece din România.

În ciuda separării lor de-a lungul timpului, Irinel și Irinuca mențin legătura, iar recent, fostul afacerist a călătorit peste Ocean pentru a o vizita pe fiica sa.

Întâlnirea lor a fost profund emoționantă, în special datorită primirii călduroase făcute de Monica Gabor și Mr.

Pink. Irinel Columbeanu a mărturisit că el și fosta sa soție au ales să lase în urmă trecutul și să se concentreze în prezent pe educația fiicei lor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Am călătorit destul vara asta, am fost în America, am fost și în Spania. În America, când am fost, eu și Monica ne-am înțeles foarte bine.

Timpul vindecă tot. S-a purtat foarte frumos cu mine, atât ea, cât și soțul ei. Fără resentimente…Deloc.”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Playtech Știri.

Irinel Columbeanu și-a revăzut fiica după cinci ani

După separarea părinților, fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu a petrecut șapte ani alături de tatăl ei. În 2018, Irinuca a decis să se mute la mama ei și, de atunci, nu s-a mai întors în țară.

Recent, fostul afacerist a avut ocazia să o viziteze, reușind astfel să își aline dorul acumulat într-o perioadă lungă de timp în care nu au putut fi împreună.

„Irinuca s-a făcut mare, sunt mândru de ea! Îmi era atât de dor de ea… Irina s-a făcut atât de mare, mi-a părut atât de bine că am reușit să o văd după atâția ani”, a mai spus Irinel Columbeanu pentru sursa menționată anterior.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: Cine este Monica Gabor. „Mă simt foarte bine în această postură, mi-e drag să fiu la şcoală”

 

 

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

„Sunt pe margine prăpastiei.” Cristina Șișcanu trece prin momente grele. Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea TV?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies