„Simt un mare regret. Dacă iei hotărâri proaste. Când te gândești tu că ești șmecher. Mi se urcase la cap!” Irinel Columbeanu, mărturisiri dureroase despre viața plină de lux pe care a avut-o

„Simt un mare regret. Dacă iei hotărâri proaste. Când te gândești tu că ești șmecher. Mi se urcase la cap!” Irinel Columbeanu, mărturisiri dureroase despre viața plină de lux pe care a avut-o
„Simt un mare regret. Dacă iei hotărâri proaste. Când te gândești tu că ești șmecher. Mi se urcase la cap!” Irinel Columbeanu, mărturisiri dureroase despre viața plină de lux pe care a avut-o

Irinel Columbeanu și-a deschis sufletul și a rememorat momentele sale de glorie.

Irinel Columbeanu este un nume foarte cunoscut în showbizul românesc, care de-a lungul timpului a apărut adesea pe prima pagină a revistelor de scandal, fiind mereu în conjurat de femei tinere, frumoase, lux și opulență.

Cu toate acestea, se pare că vremurile acelea au apus, iar acum, fostul milionar de la Izvorani a pierdut averea impresionantă pe care o strânsese de-a lungul timpului, ducând un trai decent.

Din punct de vedere personal, Irinel Columbeanu s-a iubit cu unele dintre cele mai frumoase femei din showbizul românesc, printre care se numără Anna Lesko, Romanița Iovan și Monica Gabor, alături de care afaceristul are o fetiță pe nume Irina.

Relația dintre Irinel Columbeanu și Monica Gabor a fost una dintre cele mai mediatizate în presa românească, la vremea respectivă. Cei doi s-au căsătorit în 2006 într-un cadru de poveste, pe malul Lacului Snagov, acolo unde afaceristul avea reședința, și au divorțat 5 ani mai târziu.

În momentul de față, Monica este stabilită în SUA, alături de fiica sa și a afaceristului, iar Irinel Columbeanu, în vârstă de 66 de ani, se luptă cu problemele de sănătate și cu lipsurile materiale.

Irinel Columbeanu, de la vila din Izvorani, la un apartament decent

Citește și: “Am fost prea credul. Am crezut și în oameni și în femei!” Prima apariție a lui Irinel Columbeanu după ce a suferit accidentul vascular cerebral în februarie 2022

Irinel Columbeanu, mărturisiri dureroase despre viața plină de lux pe care a avut-o

Citește și: „Îmi plac femeile frumoase, da, tot așa am rămas. Tinerele, de 20 de ani, înalte, cu părul lung.” Irinel Columbeanu, mărturii neașteptate, după ce a postat o poză cu o fată misterioasă

Invitat în cadrul emisiunii „ Fiță cu Adiță ”, difuzat pe canalul de YouTube „theXclusive”, Irinel Columbeanu a rememorat momentele sale de glorie și a vorbit, cu durere în suflet, despre deciziile proaste care l-au adus în punctul în care se află în prezent.

Alături de moderatorul emisiunii, Adiță Voicu, fostul milionar a făcut o plimbare cu barca pe Lacul Snagov, ajungând astfel și la vila luxuriantă în care fostul afacerist a locuit în vremurile bune.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cu un sentiment de regret, Irinel Columbeanu a făcut o comparație nefericită între casa emblematică și actuala sa locuință.

Mai mult decât atât, vedeta a rememorat fericitul moment în care s-a însurat cu Monica Gabor și petrecerea cu fast pe care au dat-o în curtea casei sale.

I se vede acoperișul, acolo cu acoperișul prăbușit, cu bețele acelea care ies din el. Simt un mare regret, comparat cu unde stau acum comparația este groaznică. Acolo sus era camera mea, unde stăteam cu Oana.(...) Eram vecin cu jandarmii.

Aici este pontonul unde m-am însurat ca să zic așa, unde am făcut nunta, vasul a acostat aici. A început să se clatine. Era să fie o mare nenorocire aici. Barca am vândut-o. Vecinii erau super ok. Erau și jandarmii, era și fiica domnului Băsescu", a povestit Irinel Columbeanu, la „Fiță cu Adiță".

Irinel Columbeanu, distrus de femei

Nu este niciun secret pentru nimeni faptul că Irinel Columbeanu a avut întotdeauna o pasiune pentru femeile tinere și frumoase, pasiune care în cele din urmă l-a adus în stadiul în care se află în prezent. Fostul om de afaceri a primit un sfat prețios de la tatăl său, pe care nu l-a luat în considerare.

Îmi e dor de tatăl meu, îmi lipsește. Cel mai frumos sfat era să mă las de gagici. Nu m-am lăsat și nici nu cred că o să pot să mă las vreodată.",   a precizat Irinel Columbeanu.

Întrebat de Adiță Voicu dacă femeile i-au distrus viața, afaceristul a răspuns sincer și fără ezitare: „ Se pare că da! Dacă stăm să ne uităm înapoi, una peste alta, da !”.

Irinel Columbeanu tânjește după o împăcare cu Monica Gabor

Irinel Columbeanu, mărturisiri dureroase despre viața plină de lux pe care a avut-o

Monica Gabor a reprezentat fără doar și poate una dintre cele mai importante femei din viața afaceristului, singura care i-a dăruit un copil. Astfel, chiar dacă au trecut mulți ani de când au divorțat, iar fosta doamnă de la Izvorani și-a refăcut viața în America, omul de afaceri tânjește în continuare după o împăcare cu fosta lui soție.

Adiță Voicu: Care a fost cea mai frumoasă vacanță pentru dumneavoastră ?”

Irinel Columbeanu: Cea mai frumoasă vacanță a fost la Paris cu Monica. Mie îmi place foarte mult Parisul și îmi era plăcea și Monica .”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Adiță Voicu: Vă este dor așa de Monica, ca femeie ?”

Irinel Columbeanu: Da !”

Adiță Voicu: V-ați mai împăca cu ea dacă ați avea ocazia ?”

Irinel Columbeanu: Da, m-aș împăca cu ea(...) Am auzit prin presă că ar fi venit la Bacău, la parastasul mamei ei. A murit foarte ciudat săraca, Veronica .”

Irinel Columbeanu, despre deciziile care l-au făcut să piardă tot

Irinel Columbeanu, mărturisiri dureroase despre viața plină de lux pe care a avut-o

Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai cunoscuți și influenți oameni de afaceri din România. Acesta s-a făcut cunoscut prin intermediul influenței sale în lumea afacerilor, devenind milionar în anul 2006, atunci când averea sa era estimată la 60 de milioane de euro.

Ulterior, un an mai târziu, afaceristul a atins punctul culminant al carierei sale, ajungând la suma de 150 de milioane de euro. Afaceristul a pierdut treptat averea pe care a strâns-o de-a lungul timpului, ajungând să ducă un trai decent.

Potrivit spuselor sale, acest lucru de datorează deciziilor proaste pe care le-a luat de-a lungul timpului, fapt care l-a dus într-un punct în care l-a trezit la realitate.

Dacă iei hotărâri proaste. Când te gândești tu că ești șmecher(...) Mi se urcase la cap. Inteligența pe care credeam eu că o am a fost anihilată de acest lucru.", a mărturisit Irinel Columbeanu, în emisiunea lui Adiță Voicu.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Dana Roba și Beniamin, pregătiri pentru marele eveniment!? Makeup artista l-a surprins pe iubitul său în timp ce proba un costum elegant

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies