“Am fost prea credul. Am crezut și în oameni și în femei!” Prima apariție a lui Irinel Columbeanu după ce a suferit accidentul vascular cerebral în februarie 2022

“Am fost prea credul. Am crezut și în oameni și în femei!” Prima apariție a lui Irinel Columbeanu după ce a suferit accidentul vascular cerebral în februarie 2022
“Am fost prea credul. Am crezut și în oameni și în femei!” Prima apariție a lui Irinel Columbeanu după ce a suferit accidentul vascular cerebral în februarie 2022

Celebrul om de afaceri, în vârstă de 66 de ani, a fost intervievat de Adita Voicu, în cadrul emisiunii Fiță cu Adita, de pe canalul de YouTube, TheExclusive, al postului Kanal D.

După lansarea trilogiei sale, anul trecut, Irinel Columbeanu a suferit un AVC și a ajuns direct la urgenta. Acolo a fost operat și a urmat o lungă perioadă de recuperare. Cauza a fost explicata chiar de el însuși, într-o emisiune TV, și anume: acumulări de colesterol pe pereții interiori ai unor vase de sânge.

În cadrul emisiunii lui Adiță Voicu, Irinel Columbeanu a oferit un interviu emoționant în care a vorbit cu sinceritate despre perioadele frumoase din viața sa.

După o plimbare pe Lacul Snagov, fostul om de afaceri și-a văzut casa în care a stat mulți ani. Celebra vilă de la Izvorani a ajuns în paragină, după incendiul în care a fost implicată.

Întrebat ce regretă cel mai mult, Irinel Columbeanu a precizat că a fost vorba despre participarea sa la candidatura Primăriei Bucureștiului, din anul 2012.

Ce regrete are Irinel Columbeanu  

Citește și: „Îmi plac femeile frumoase, da, tot așa am rămas. Tinerele, de 20 de ani, înalte, cu părul lung.” Irinel Columbeanu, mărturii neașteptate, după ce a postat o poză cu o fată misterioasă

Irinel Columbeanu[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Cine este Monica Gabor. „Mă simt foarte bine în această postură, mi-e drag să fiu la şcoală”

Care sunt viciile lui Irinel Columbeanu  

Irinel Columbeanu: “Da! Atunci când am candidat la Primăria Capitalei, fiindcă la vremea aceea, domnul împotriva căruia am candidat, domnul Sorin Oprescu, cred că l-am deranjat foarte tare. Și dintr-o dată am primit o comunicare de la banca, de la care luasem creditul, că a fost declarat scadent.”

Adiță Voicu: A trecut repede viața asta?

Irinel Columbeanu: Da! Nespus de repede!

Adiță Voicu: Care sunt cele mai frumoase amintiri pe care le aveți?

Irinel Columbeanu: Cred că cele de la nunta mea.

Adiță Voicu: Vreau să mergem să vedem casa (nr. de la Izvorani). Aveți gol în stomac când vă gândiți la casa aia?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Irinel Columbeanu: Da! Mai ales când îmi aduc aminte cum se plimba fiica mea, Irina.

Adiță Voicu: Vă e dor de Irina? Frumos copil!

Irinel Columbeanu: Da! Și fată deșteaptă, îmi place cum a crescut! Am văzut-o destul de recent, când am fost în America.

Adiță Voicu: Cu Monica mai țineți legătura?

Irinel Columbeanu: Da! Ne mai scriem pe WhatsApp așa.

După ce a început plimbarea pe lacul Snagov, fostul om de afaceri,  a fost năpădit de amintiri.

Irinel Columbeanu:  Știu că aici trăia Nicolae Ceaușescu. De tata îmi este dor și mai ales, îmi e dor de sfaturile lui. Tata îmi spunea să mă las de gagici! Nu m-am lăsat și nu cred că o să mă las vreodată.

Adiță Voicu:  Gagicile v-au distrus viața?

Irinel Columbeanu: Se pare că da! Dacă stam să ne uităm înapoi… da! Pe Monica o duceam la liceu cu barca. O duceau angajații mei.

Adiță Voicu: Vă reproșați ceva?

Irinel Columbeanu: Că am fost prea credul. Am crezut și în oameni și în femei.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Vedeta a precizat că cea mai frumoasă vacanță a fost la Paris, alături de Monica, cea care i-a fost soție câțiva ani buni. De asemenea, a vorbit și cât de dureros este să pierzi toată averea.

Irinel Columbeanu: Daca iei hotărârile proaste, când te gândești tu că ești șmecher, atunci urmează jale. Mi se urcase la cap. Inteligenta pe care credeam eu că o am, a fost anihilată.

Dorința arzătoare a lui Columbeanu este aceea de a fi sănătos din nou, de a se reface. Cu sinceritate, a vorbit și despre viciile sale, specificând că țigările și femeile sunt cele care nu îi dau pace. Când a văzut casa rămasă în paragină după incendiu, a specificat că îl macină un mare regret.

Irinel Columbeanu: Aici este pontonul unde m-am însurat. Vasul care a acostat aici la nunta. Începuse să se clatine, era să fie o mare nenorocire aici.

În încheiere, acesta a precizat că îi trebuie mult noroc pentru a ajunge la nivelul la care a fost în anii trecuți.

Comentariile au început să curgă în spațiul destinat lor, după publicarea materialului:

“AVC-ul și-a lăsat amprenta asupra lui…Reacții întârziate, răspunsuri tardive și răspunsurile cu “da” sunt efectele afaziei. A fost și rămâne un domn care și-a trăit viața și nu a deranjat pe nimeni.”

“E un om cu bun simt. Îi doresc multa sănătate și liniște.”

“Nunta a fost foarte frumoasă, păcat că nu au rămas împreună, ar fi fost bine și frumos să își crească fetița împreună! Despărțirea a fost foarte urâtă! Monica era un copil, nu a meritat tot circul făcut la porțile palatului din Izvorani! Acum au dat la pace, dar prea târziu! Îmbătrânim, devenim neputincioși, multe boli etc.. Regretele sunt tardive! Multă sănătate tuturor!”



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

După 12 ani de absență, Ramona Gabor a revenit în România si va oferi detalii, în premieră, la “Teo Show”, în ediția de sâmbătă a emisiunii. “Au fost multe lucruri care m-au deranjat. Din acest motiv am și lucrat atât de mult la mine. Îmi păsa foarte mult

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies