„M-au întrebat dacă sunt bine. Nu am făcut niciun atac cerebral. Am primit o medicație de la o doamnă doctor psiholog.” Irinel Columbeanu, dezvăluiri neștiute despre problemele sale de sănătate!

„M-au întrebat dacă sunt bine. Nu am făcut niciun atac cerebral. Am primit o medicație de la o doamnă doctor psiholog.”  Irinel Columbeanu, dezvăluiri neștiute despre problemele sale de sănătate!
„M-au întrebat dacă sunt bine. Nu am făcut niciun atac cerebral. Am primit o medicație de la o doamnă doctor psiholog.” Irinel Columbeanu, dezvăluiri neștiute despre problemele sale de sănătate!

Irinel Columbeanu a clarificat zvonurile cu privire la starea sa de sănătate. Cu ce afecțiune se confruntă, de fapt, fostul afacerist?

Irinel Columbeanu, în vârstă de 66 de ani, a dispărut pentru o perioadă din lumina reflectoarelor, după ce a ajuns să își piardă averea agonisită de-a lungul timpului. Ulterior, aparițiile sale televizate au fost din ce în ce mai rare, iar recent, fostul milionar a apărut în cadrul emisiunii „ Fiță cu Adiță ”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive.

Astfel, odată cu apariția sa în lumina reflectoarelor, au apărut în spațiul public o mulțime de zvonuri conform cărora afaceristul ar fi suferit un atac cerebral.

Irinel Columbeanu, dezvăluiri neștiute despre problemele sale de sănătate!

De aceea, fostul soț al Monicăi Gabor a fost nevoit să ofere un interviu prin care să specifice clar care este starea sa de sănătate în momentul de față.

Irinel Columbeanu, declarații despre starea sa de sănătate

Citește și: „Am călătorit destul vara asta, am fost în America, am fost și în Spania. Irina s-a făcut atât de mare, mi-a părut atât de bine că am reușit să o văd.” Irinel Columbeanu și-a revăzut fiica după cinci ani

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Irinel Columbeanu, dezvăluiri neștiute despre problemele sale de sănătate!

Irinel Columbeanu a făcut noi declarații cu privire la starea sa de sănătate. Afaceristul s-a arătat deranjat cu privire la zvonurile apărut în spațiul public și a menționat faptul că nu a suferit niciun atac cerebral, starea lui de sănătate fiind una bună.

Am primit multe telefoane de la apropiați, care m-au întrebat dacă sunt bine, dacă e adevărat ce s-a scris în presă.

Nu este adevărat, nu am făcut niciun atac cerebral (recent, n. red.). Nu știu de ce au apărut acele știri. Probabil pentru trafic. E doar o supoziție de-a mea, nu aș vrea să acuz pe nimeni. Pe mine m-a deranjat foarte tare. S-au speriat destul de rău oamenii care îmi sunt apropiați. Am primit foarte multe mesaje de compătimire, ca să spun așa. Eu le-am spus că nu au de ce să-și facă griji .”,   a spus Irinel Columbeanu, pentru  fanatik.ro.

Cu ce afecțiune se confruntă, de fapt, Irinel Columbeanu

Citește și: „Simt un mare regret. Dacă iei hotărâri proaste. Când te gândești tu că ești șmecher. Mi se urcase la cap.” Irinel Columbeanu, mărturisiri dureroase despre viața plină de lux pe care a avut-o

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Irinel Columbeanu, dezvăluiri neștiute despre problemele sale de sănătate!

Fostul milionar a ținut să precizeze faptul că starea lui de sănătate este una bună, nu se confruntă cu afecțiuni grave, ci doar cu o afecțiune psihologică pentru care a primit o medicamentație adecvată.

Dacă acele zvonuri ar fi fost reale, nu aș mai fi putut să vorbesc așa în aceste momente. Eu nu am alte afecțiuni.

Am primit o medicație de la o doamnă doctor psiholog, pentru memorie. Asta e tot. Chiar am și ajutat alte persoane care aveau cunoștințe ce se confruntau cu aceste probleme de memorie. Le-am spus ce medicament iau eu, care mă ajută în acest sens. ,   a mai spus fostul milionar, pentru aceeași sursă.

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Vă rog din suflet.” Dana Roba, apel disperat în mediul online! Bruneta se confruntă cu o situație neplăcută și le-a cerut ajutorul urmăritorilor săi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies