Acest horoscop este brutal de sincer! Află ce se spune despre zodia ta

Acest horoscop este brutal de sincer! Află ce se spune despre zodia ta
Acest horoscop este brutal de sincer! Află ce se spune despre zodia ta

Horoscopul de mai jos este extrem de sincer. Atat este de onest, incat adevarul suna brutal.

Varsator

Cuvantul “lenes” este primul care iti vine in cap?! De multe ori ii vezi tolaniti la birou, la masa. Dar sunt oameni buni, loiali, cateodata sufocanti in relatii. Le place sa ajute si isi doresc sa schimbe lumea. Sunt intelectuali, dar si putini nebuni.

Citeste si: Adelina Pestriţu, dietă minune pentru vară! Vedeta îţi spune tot ce poţi să mănânci şi să bei ca să ai un corp perfect la plajă!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro


Pesti

Nu sunt cele mai violente semne ale zodiacului, insa nici n-ar trebui sa fii in tabara opusa lor. Nu este exclus sa stie si ceva arte martiale. Totusi termenul “naiv” li se potriveste foarte bine.


Berbec

Sunt incapatanatii zodiacului si isi ies foarte repede din fire. Cu toate acestea, sunt oameni iubitori si de ajutor. Din cand in cand pot deveni violenti si inclinati spre BDSM.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Un renumit medic constănţean a murit. „Mă rog ca lacrimile mele să ajungă la sufletul lui”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies