Acest obicei creste riscul de cancer la san. Toate femeile il fac

Acest obicei creste riscul de cancer la san. Toate femeile il fac
Acest obicei creste riscul de cancer la san. Toate femeile il fac

Femeile sunt predispuse la cancer la san intr-o mai mare masura daca sunt consumatoare de alcool in exces. Potrivit doctorilor scotieni, unul din cinci cazuri de cancer la san este cauzat de alcool. Avertismentul vine in mijlocul unei "epidemii silentioase" a femeilor dependente de alcool sau care beau in exces.

Aproximativ 4.500 de femei din Scotia sunt diagnosticate in fiecare an de aceasta boala, iar expertii au avertizat ca o cincime dintre acestea au fost cauzate de alcool. Femeile de cariera care au un stil de viata precum personajele filmului "Sex and The City" se numara printre cele care beau in exces. Daca alcoolul ar fi eliminat din "dieta" zilnica a scotienilor, 20% din cazurile de cancer de san ar putea fi prevenite.



De asemenea, expertii au declarat ca aceasta forma de cancer a crescut cu 10% mai mult in randul femeilor in ultimii ani si doctorii informeaza despre consumul de alcool si cat de mult poate dauna femeilor in ceea ce priveste diagnosticul de cancer la san. Dr David Morrison, directorul Centrului de Control al Cancerului din Scotia de Vest a declarat: "Cancerul la san este cea mai comuna forma a acestei boli la femei si numarul este in creste in fiecare an."

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Simptomele periculoase ale celui mai agresiv tip de cancer: cancerul pulmonar. Cum iti dai seama daca ai boala

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies